The Banksy Museum in New York Tickets

Koop tickets nu
The Bansky Museum in New York

The Banksy Museum in New York huisvest de grootste collectie kunstwerken van Banksy. Het museum biedt een meeslepende reis door Banksy’s meest iconische werken en biedt een zeldzame blik in de geest van de mysterieuze kunstenaar. U kunt er levensgrote reconstructies van zijn iconische muurschilderingen en een selectie van zijn studiowerk zien.

Koop hier kaartjes voor het The Banksy Museum in New York

Contents

The Banksy Museum in New York

In The Banksy Museum wordt u meegenomen in de wereld van de creatieve kunstenaar, wiens identiteit nog steeds onbekend is. Bekijk Banksy’s krachtige commentaar op de samenleving, politiek en cultuur via zijn kunstwerken. Van zijn brutale ratten en aangrijpende proteststukken tot de mysterieuze allure van zijn graffiti, het is allemaal te zien in het ruim 1.300 vierkante meter grote museum. Zelfs de werken die niet meer op straat te zien zijn, kunt u hier zien.

Locatie: 277 Canal Street
Om bij het Banksy Museum te komen, kunt u de metro nemen of de Hop-on Hop-off bus en uitstappen bij de halte Chinatown. Het museum ligt om de hoek.

The Bansky Museum in New York - Gebouw

Wie is Banksy?

Banksy is een mysterieuze en beroemde straatkunstenaar die bekend staat om zijn tot nadenken stemmende en politieke kunstwerken. Hij begon in de jaren 90 in Bristol met een unieke sjabloonstijl die al snel de aandacht trok. Banksy’s werken bekritiseren vaak sociale kwesties, oorlog, kapitalisme en autoriteit, waarbij hij humor mengt met serieuze boodschappen. Ondanks zijn bekendheid heeft hij zijn identiteit geheim gehouden, wat bijdraagt aan de intrige rond hem. Zijn kunst verschijnt op openbare plaatsen en ongebruikelijke plekken, hij daagt traditionele ideeën over kunst en eigendom uit en heeft een grote invloed op de moderne cultuur.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets