TSX Broadway

TSX Broadway

TSX Broadway is een skyscraper op Times Square waarin onder meer winkels, een hotel en een van de oudste theaters van Times Square te vinden is; het Palace Theatre. Het unieke TSX Times Square telt 46 verdiepingen en ligt tegenover de beroemde Red Stairs en tussen de 46th en 47th Street. Verder heeft dit entertainment complex het grootste buitenterras van Times Square en is er een unieke binnen- en een buitenlocatie voor optredens.

TSX Broadway gaat in 2024 volledig open

TSX Broadway

De eerste verdiepingen van TSX Broadway zijn gevuld met winkels die u vanaf Times Square direct kunt bezoeken. Boven de winkels is het Entertainment Stage te vinden. En daarachter het historische Palace Theatre. De gehele buitenkant van het gebouw is bedekt met schermen, waarmee de grootste advertenties op Times Square vertoond kunnen worden. Maar u kunt ook zelf op het grote billboard komen! Met de TSX app kunt u een video van 15 seconden uploaden en op het scherm laten komen. Dit kan vanaf $40, de prijs is afhankelijk van de tijd en drukte.
Ook is het mogelijk om te dineren in TSX Broadway’s Entertainment House, waar ook het grootste buitenterras van Times Square te vinden is. De etages boven het Entertainment House vormen het hotel.

Theaters in TSX Broadway

TSX Broadway heeft twee theaters; het meer dan honderd jaar oude Palace Theater en het Entertainment Stage.
Tijdens de bouw is het oude Palace Theatre drie verdiepingen, negen meter, naar boven verplaatst. Ook is het interieur van het theater opgeknapt, samen met de lobby en de backstage ruimte. Zo kunnen er Broadwayshows worden gespeeld!

Aan de andere kant van het Palace Theatre is het Entertainment Stage te vinden. Op negen meter hoogte is er een ruimte waar optredens kunnen plaatsvinden. Dit theater heeft 150 zitplaatsen en is daardoor een intieme ruimte. Wat het indrukwekkend maakt, is dat het theater zichtbaar kan worden voor heel Times Square met de automatische grote deuren. Zo kunnen merken unieke reclames maken.

TSX Broadway Theater

Tempo by Hilton New York Times Square

Het hotel van TSX Broadway telt bijna 700 kamers, met ramen van de grond tot aan het plafond. Vanuit het Tempo By Hilton New York Times Square heeft u een geweldig uitzicht op Times Square of de straten van New York. U bent gelijk op ‘The Crossroads of the World’ zodra u het hotel verlaat. Het terras heeft ook uitzicht op Times Square.

Boek hier een kamer bij Tempo By Hilton New York Times Square

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets