New York Nightclub Experience

Bestel hier uw tickets

New-York-Nightclub-Experience

De New York Nightclub Experience is voor iedereen die graag wil uitgaan in een nachtclub in New York. U hoeft niet in de rij te staan, er is geen gedoe met uitsmijters en u bezoekt natuurlijk de hipste clubs in New York. Het is de perfecte manier om nieuwe mensen te leren kennen en tot diep in de nacht te dansen in de beste clubs van dit moment. De Nightclub Experience begint om 22.45 uur bij een centraal ontmoetingspunt in Midtown. Hier ontmoet u de gidsen en de andere deelnemers. De informatie hieronder is gebaseerd op mijn ervaring met de Nightclub Experience. Per keer kunnen de clubs verschillen.

Zoek uw tickets

van
tot
Zoek tickets
€ 62,00 € 59,00
Betaal eenvoudig en veilig met:
iDeal Bancontact MasterCard VISA AMEX

Uitgaan in Manhattan

We begonnen in Midtown en gingen op weg naar de eerste club. Deze was alles behalve toeristisch. De gids was erg aardig en we hadden tijd om met elkaar te praten. Vanaf hier gingen we naar een nachtclub in de buurt. De clubs kunnen per keer verschillen, u loopt van de ene naar de andere club of gaat met privévervoer. Drie drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. De host vertrekt na aankomst in de laatste bar, u bent vrij om hier te blijven en de avond in te vullen zoals u wilt. Er is geen vervoer inbegrepen terug naar het beginpunt, de snelste manier om te reizen op dit tijdstip is meestal met de metro of een taxi. Het verschilt per avond hoeveel personen er meegaan met deze tour, het maximum is 40. De groep is vaak internationaal, de host spreekt Engels en daarnaast eventueel nog een andere taal. Omdat er in veel clubs een dresscode geldt, is het aanbevolen om nette kleding te dragen.

New York Nightclub Experience - Drinken New York Nightclub Experience Club

Erics Tip: Dit is absoluut een goede deal! Normaal gesproken is het niet eenvoudig en best prijzig om binnen te komen bij clubs in New York – en dit geldt al helemaal voor groepen. Met deze tour krijgt u toegang tot de beste clubs en krijgt u ook een aantal drankjes. Normaal gesproken zou ik $ 100 à $ 200 uitgeven aan drinken en entree. Deze tour is slechts een fractie van dat bedrag en dan krijgt u ook nog drie drankjes aangeboden. Een ander pluspunt is dat veel deelnemers in hun eentje waren, dus twijfel niet om deze tour te boeken als u alleen of met z’n tweeën bent.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher met daarop alle informatie. U hoeft de voucher niet te printen.

 • Duur: deze tour heeft een open einde, maar eindigt bij de laatste bestemming. Er is geen vervoer terug naar het meetingpoint.
 • Vertrekpunt: 542 9th Avenue (Midtown)
 • Vertrektijd: 22.45 uur. Zorg ervoor dat u 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Als u te laat bent, is uw deelname aan de tour niet gegarandeerd. De organisatie zal uiteraard haar best doen om ervoor te zorgen dat u alsnog meekunt.
 • Dagen: vrijdag en zaterdag
 • Minimumleeftijd: 21 jaar, neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee
 • Dresscode: geen sneakers, baggy jeans of een korte broek
  • Aangeraden voor mannen: nette jeans, overhemd, zwarte schoenen of een pak
  • Aangeraden voor vrouwen: nette avondkleding met (comfortabele) nette schoenen
 • Bij sommige rooftopbars en clubs is gebruik van de garderobe verplicht. Extra kosten hiervoor zijn niet inbegrepen.
 • De tourorganisator is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een ongeval en behoudt zich het recht voor om deelnemers die zich misdragen te verwijderen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets