Menu
JFK Airport naar een hotel in New Jersey

JFK Airport naar een hotel in New Jersey

Koop tickets nu
JFK Airport naar een hotel in New Jersey

U bent op JFK Airport geland maar u heeft een hotel/appartement in New Jersey geboekt. Dan heeft u nog een reis voor de boeg. Afhankelijk van waar u precies in New Jersey zit, zijn er verschillende reisopties. Zo kunt u met de trein naar bijvoorbeeld Jersey City, maar dan moet u drie keer overstappen en wellicht in Jersey City weer een taxi nemen naar het hotel. Een yellow cab vanaf het vliegveld raad ik ook af. Omdat JFK in een andere staat ligt dan New Jersey, mogen de taxichauffeurs een speciaal hoog tarief rekenen. Daarnaast rijden ze vaak door het drukke Manhattan waardoor de rekening kan oplopen tot $ 150 of $ 200. Vooraf een auto of klein busje met chauffeur boeken is een betere optie en veel goedkoper. U weet van tevoren hoeveel het u gaat kosten (exclusief tol en fooi) en als u met meerdere mensen reist, is het een stuk betaalbaarder.

Boek hier van tevoren uw vervoer naar New Jersey 

Volg de stappen hieronder om uw vervoer te boeken:

1) Vul JFK Airport en uw vluchtgegevens in en selecteer bij Meeting Area “International (Outside only)”.
2) Vul New Jersey State in en dan het adres.
3) Vul de datum en pick-up-tijd in (u kunt gewoon uw aankomsttijd van uw vlucht invullen, zij houden in de gaten wanneer uw vlucht aankomt).
4) Kies de auto naar keuze.
5) Vul uw gegevens in en kies een betaalmethode. Ik raad de optie cash aan, dan betaalt u cash in de auto zelf.
6) Vul uw telefoonnummer in, maar noteer bij “Special Requests” uw telefoonnummer nogmaals op de internationale manier. Bijvoorbeeld: “Hello, my phone number is 0031 6 111 222 333”.
7) Bevestig uw bestelling en controleer of u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

Vergeet niet om het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets