Gossip Girl Tour New York

Koop tickets nu
Gossip Girl Tour New York

De Gossip Girl tour in New York is speciaal voor fans die willen zien waar Manhattans elite woonde, roddelde, winkelde en verliefd werd. De wijk waar Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald en Chuck Bass de dienst uitmaken? Ga mee met de Gossip Girl tour en verwen uzelf met een dag uit het leven van een Upper East Sider. Bij het Palace Hotel staat een tourbus klaar om u de vele filmlocaties van Gossip Girl te laten zien. Het Palace Hotel ligt aan Madison Avenue tussen 50th en 51st Street en is goed te bereiken met metrolijnen 6 (halte 51 St), E en M (halte 5 Av/53 St). Zorg dat u minstens een kwartier voor de start van de tour bij het Palace Hotel bent. Zo heeft u voor vertrek nog even tijd om de lobby te bekijken, waar Dan Humphrey uren op Serena zat te wachten. Het Palace Hotel is in de serie namelijk de thuisbasis van de familie Van der Woodsen en later ook van de familie Bass.

Boek de Gossip Girl Tour hier

De Upper East Side

Bij de bus wordt u door een gids verwelkomd en kunt u de tickets laten zien die u hier vooraf kunt kopen. Als u eenmaal in de tourbus plaatsgenomen heeft, rijdt u over het chique Madison Avenue richting de Upper East Side. U komt direct langs een aantal belangrijke filmlocaties, zoals de winkel van Vera Wang. Hier kochten zowel Blair als Serena’s moeder Lilly hun trouwjurk. St. James Church, waar de bruiloft van Blair plaatsvond, ligt op steenworp afstand. Even verderop stopt de bus bij het Museum of the City of New York, waarvan de buitenkant dienst deed als Constance Billard School for Girls. Serena, Blair en Jenny liepen in de serie veelvuldig over dit schoolplein rond. Tegenover de school liggen de Conservatory Gardens van Central Park, waar Jenny haar eerste vriendje Asher Hornsby ontmoette. Een tweede korte stop maakt u bij het Metropolitan Museum of Art, waar de meiden iedere dag hun lunch aten op de trappen. De bus brengt u vervolgens langs het prachtige herenhuis van de familie Archibald op East 74th Street en het appartement van Blair en Eleanor Waldorf aan Fifth Avenue.

Gossip Girl Tour - Palace Hotel Gossip Girl Tour - Dylan's Candy Bar

Dylan’s Candy Bar

Voor zoetekauwen wordt het bij de derde stop nog veel beter: loop net als Dan en Vanessa rond in Dylan’s Candy Bar en vergrijp u aan gummiberen, lolly’s en chocoladefonteinen. Deze snoepwinkel telt maar liefst drie etages en heeft alles waar u als kind van droomde. Dylan Lauren, dochter van designer Ralph Lauren, is de eigenaresse van Dylan’s Candy Bar. Mede daarom is het snoep niet goedkoop, maar wel ontzettend lekker. Zorg dat u zichzelf niet misselijk eet, want de bus rijdt verder naar het Plaza Hotel en de Pullitzer Fountain. Hier deden Blair en Serena voor de lol een fotoshoot in jurkjes uit Eleanor Waldorf’s collectie.

Chucks Empire Hotel

Voor het Empire Hotel, dat Chuck Bass aankocht als investering, maakt u een uitstapje naar de Upper West Side. Schroom niet om de lobby van het hotel binnen te lopen en een paar foto’s te maken. Deze lobby werd ook gebruikt als bar in de tweede Sex and the City film. Na al dit moois brengt de bus u naar Grand Central Terminal. Dit is het eindpunt van de tour, maar het beginpunt van de eigenlijke serie. Serena kwam hier in de allereerste aflevering aan nadat ze om mysterieuze redenen een jaar was weggeweest. Om de hoek ligt het Empire State Building, waar Blair een veelbelovende date had. Op beide locaties kunt u op eigen gelegenheid rondkijken. Op Grand Central Station kunt u bovendien metrolijnen 4, 5 en 6 pakken om terug te keren naar uw hotel.

Erics Tip: Zin om iets te eten tijdens de tour? Tijdens de stop bij The Met is het mogelijk om eten te halen bij een van de food carts buiten. Tijdens de stop bij Dylan’s Candy Bar heeft u ook genoeg tijd om iets te kopen en naar het toilet te gaan.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekpunt: Palace Hotel
  • Vertrektijd: 10.00 uur

Boek de Gossip Girl tour hier

Gossip Girl Tour New York - The Met Steps

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets