Outlets in New York

Outlets in New York

Outlets in New York zijn de beste plek om te goed winkelen in The Big Apple. In Manhattan zijn enkele winkels waar u designerkleding koopt met hoge kortingen. De grote shopping outlet centers vindt u buiten Manhattan, of zelfs buiten New York. Het is echter makkelijk om hier te komen met een georganiseerde bustrip. Mijn overzicht van outlets in New York en andere shopping tips vindt u hieronder.

 1. Woodbury Common Outlet

  Wie echt goed wil shoppen in de buurt van New York kan ik maar één ding aanraden: bezoek de New York shopping outlet Woodbury Common. In dit winkelparadijs vindt u maar liefst 220 outletshops. Dit zijn grotendeels kledingzaken, van zowel dure als goedkopere merken, zoals Nike, Levi’s, Gucci, Calvin Klein en meer! U bereikt Woodbury Common na een busrit van ongeveer anderhalf uur met vertrek vanuit Midtown Manhattan.

 2. Century 21

  Bij Century 21 kunt u designerkleding kopen met korting tot 65%, en dit het hele jaar door! U vindt er dames-, heren- en kinderkleding. Maar dat is niet alles; u vindt er ook schoenen, parfums, cosmetica, reisartikelen en zelfs huishoudelijke artikelen. Ontdek bekende merken als Marc Jacobs, Calvin Klein, Michael Kors en nog veel meer. Het warenhuis is te vinden in Downtown, vlakbij One World Observatory.

 3. Empire Outlets

  Een outlet center op New Yorkse bodem is Empire Outlets. Dit outlet center op Staten Island ligt naast de terminal van de Staten Island Ferry en is dan ook makkelijk te bereiken vanuit Manhattan. De ligging aan de waterkant met uitzicht op Manhattan maakt het ook een leuke plek om even rustig te gaan zitten met een hapje en een drankje. Naast dit outletcenter zijn er natuurlijk ook nog reguliere winkels met uitverkoop in New York.

  Outlets in New York - Woodbury Common Outlets in New York - Empire Outlets

 4. The Mills at Jersey Gardens

  In New Jersey ligt The Mills at Jersey Gardens, een winkelcentrum waar zowel outletstores als reguliere winkels zijn gehuisvest. Hier komt u het makkelijkst door de bus te nemen. In New Jersey wordt geen belasting geheven over kleding en maar de helft over elektronica, dus dit is nog eens extra voordeel bovenop de kortingsprijzen!

  Outlets in New York - The Mills at Jersey Gardens

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets