Outlets in New York

Outlets in New York

Outlets in New York zijn de beste plek om te goed winkelen in The Big Apple. In Manhattan zijn enkele winkels waar u designerkleding koopt met hoge kortingen. De grote shopping outlet centers vindt u buiten Manhattan, of zelfs buiten New York. Het is echter makkelijk om hier te komen met een georganiseerde bustrip. Mijn overzicht van outlets in New York en andere shopping tips vindt u hieronder.

 1. Woodbury Common Outlet

  Wie echt goed wil shoppen in de buurt van New York kan ik maar één ding aanraden: bezoek de New York shopping outlet Woodbury Common. In dit winkelparadijs vindt u maar liefst 220 outletshops. Dit zijn grotendeels kledingzaken, van zowel dure als goedkopere merken. Maar ook winkels van bijvoorbeeld Yankee Candle, Samsonite en Disney zijn hier te vinden. U bereikt Woodbury Common na een busrit van ongeveer anderhalf uur met vertrek vanuit Midtown Manhattan.

 2. Empire Outlets

  Recentelijk is het eerste outlet center op New Yorkse bodem geopend: Empire Outlets. Dit outlet center op Staten Island ligt naast de terminal van de Staten Island Ferry en is dan ook makkelijk te bereiken vanuit Manhattan. Nog niet alle panden zijn bezet, maar uiteindelijk zult u zo’n 100 winkels kunnen bezoeken bij Empire Outlets. De ligging aan de waterkant met uitzicht op Manhattan maakt het ook een leuke plek om even rustig te gaan zitten met een hapje en een drankje.

  Outlets in New York - Woodbury Common Outlets in New York - Empire Outlets

 3. Century 21

  Century 21 is een winkelketen met verschillende locaties in Manhattan. Hier shopt u designerkleding met tot wel 65% korting, het hele jaar door. U vindt hier zowel dames-, heren- als kindermode. Maar daar blijft het niet bij; de schappen liggen ook vol schoenen, parfum, cosmetica, reisartikelen en zelfs woonaccessoires. En dat van bekende merken als Marc Jacobs, Calvin Klein, Michael Kors en vele andere. De grootste vestiging van Century 21 ligt in Downtown, tegenover One World Observatory. Als u voor vertrek alvast wilt shoppen, kunt u online bestellen in de Century 21 webshop en uw bestelling laten bezorgen in uw hotel (ik raad aan om eerst bij het hotel na te vragen of ze dit accepteren).

 4. The Mills at Jersey Gardens

  In New Jersey ligt The Mills at Jersey Gardens, een winkelcentrum waar zowel outletstores als reguliere winkels zijn gehuisvest. Hier komt u het makkelijkst met een vooraf gereserveerde shuttle, al is het ook mogelijk om de bus te nemen. In New Jersey wordt geen belasting geheven over kleding en maar de helft over elektronica, dus dit is nog eens extra voordeel bovenop de kortingsprijzen!

  Outlets in New York - Century 21 Outlets in New York - The Mills at Jersey Gardens

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets