Uitverkoop in New York

Uitverkoop in New York

Let op de uitverkoop in New York als u gaat winkelen tijdens uw citytrip. Dit kan u enorm veel geld schelen. Shoppen in New York staat bij veel bezoekers op de to-do-lijst. Door het ruime winkelaanbod is de Big Apple een echt shoppingparadijs! Er is ook regelmatig uitverkoop. Zo is er de jaarlijkse zomer- en wintersale, en daarnaast is er vaak uitverkoop rondom de feestdagen.

Saks OFF 5TH

Saks Fifth Avenue is het bekendste warenhuis in New York. Saks Fifth Avenue staat bekend om hun grote selectie designartikelen en hun spectaculaire kerstetalages. Wist u dat ze ook een outlet store hebben? Deze heet Saks OFF 5TH, is gelegen op 125 East 57th Street en biedt dezelfde designermerken, maar met 70% korting.

T.J. Maxx

T.J. Maxx is een winkel waar u geweldige koopjes kunt vinden. Deze winkel heeft alles, van kleding en schoeisel tot huishoudelijke artikelen. Ze voeren vaak bekende merken zoals Calvin Klein en Tommy Hilfiger, en ze hebben een ‘Gold Label’, met ontwerpers als Gucci en Jimmy Choo.

Designer Shoe Warehouse

DSW, Designer Shoe Warehouse, heeft meerdere vestigingen in New York. Als u op zoek bent naar schoenen, handtassen en accessoires, dan is dit de plek om te bezoeken.

Factory Stores in New York

In New York zijn er andere mogelijkheden om met korting te winkelen, namelijk ‘Factory Stores’. Een factory store is een winkel waar overtollige voorraad of oudere collecties worden verkocht. In New York City vindt u de Gap Factory Outlet en de Banana Republic Factory Outlet. Bent u op zoek naar meer outlet shopping? Lees mijn pagina over Outlets in New York.

Liquidation Sales

Wees voorzichtig bij winkels die etalageborden hebben waar geen prijzen op vermeld staan. Vertrouw nooit op teksten als ‘liquidation’, ‘last days’ of ‘going out of business’. Vooral elektronicawinkels rondom Times Square staan erom bekend deze trucs te gebruiken. Als u iets koopt bij een dergelijke winkel, zorg er dan voor dat alles in de originele doos zit, inclusief garantiebewijs en handleiding.

Klantenkaarten

Een goede manier om wat geld te besparen, is door u aan te melden voor een gratis klantenkaart als de winkel deze aanbiedt. Vaak kunt u zich aanmelden met alleen uw e-mailadres. Voor anderen, zoals die van drogisterijen CVS en Walgreens, is soms wat meer informatie nodig. Het kan echter de moeite waard zijn om ze te bekijken, aangezien in-store deals vaak exclusief zijn voor houders van een klantenkaart.

Black Friday shoppen

Als u in New York bent aan het eind van november heeft u geluk, aangezien u dan kunt profiteren van de Black Friday deals! Black Friday wordt de dag na Thanksgiving gevierd en is de beste dag om te gaan winkelen in New York! Bijna alle winkels hebben speciale Black Friday deals. Dus mocht u van plan zijn om iets specifieks te kopen in New York, wacht dan op de grote kortingen die op deze shoppingdag geboden worden.

Dingen die goedkoper zijn in New York dan in Nederland

Indien u van plan bent om op koopjesjacht te gaan tijdens uw trip, dan zijn er enkele producten en merken die de moeite waard zijn om te bekijken. Apple-producten zoals iPhone’s en iPads zijn meestal goedkoper in de VS. En ook kleding kopen in New York van bekende merken als Levi’s en GAP is vaak goedkoper dan in Nederland. Vooral als u een outletcenter bezoekt, zoals Woodbury Common.

Uitverkoop in New York Black Friday Uitverkoop in New York Century 21

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets