Uitverkoop in New York

Uitverkoop in New York

Let op de uitverkoop in New York als u gaat winkelen tijdens uw citytrip. Dit kan u enorm veel geld schelen. Shoppen in New York staat bij veel bezoekers op de to-do-lijst. Door het ruime winkelaanbod is de Big Apple een echt shoppingparadijs! Er is ook regelmatig uitverkoop. Zo is er de jaarlijkse zomer- en wintersale, en daarnaast is er vaak uitverkoop rondom de feestdagen. Wees wel voorzichtig bij winkels die etalageborden hebben waar geen prijzen op vermeld staan. Vertrouw nooit op teksten als ‘liquidation’, ‘last days’ of ‘going out of business’. Vooral elektronicawinkels rondom Times Square staan erom bekend deze trucs te gebruiken. Als u iets koopt bij een dergelijke winkel, zorg er dan voor dat alles in de originele doos zit, inclusief garantiebewijs en handleiding.

Century 21 in New York

Een van de favorieten onder de Nederlanders en Belgen die naar New York op vakantie gaan is de winkel Century 21 tegen over het 9/11 Memorial. Er is een tweede winkel geopend op Broadway, tussen 66th en 67th Street. Deze vestiging is een stuk rustiger, omdat toeristen allemaal naar de downtown winkel gaan. Er is ook een mogelijkheid om online te shoppen in de Century 21 webshop en uw bestelling in het hotel te laten bezorgen (vraag wel even aan het hotel of ze dit accepteren).

Lees hier meer over Century 21

Black Friday shoppen

Als u in New York bent aan het eind van november heeft u geluk, aangezien u dan kunt profiteren van de Black Friday deals! Black Friday wordt de dag na Thanksgiving gevierd en is de beste dag om te gaan winkelen in New York! Bijna alle winkels hebben speciale Black Friday deals. Dus mocht u van plan zijn om iets specifieks te kopen in New York, wacht dan op de grote kortingen die op deze shoppingdag geboden worden.

Dingen die goedkoper zijn in New York dan in Nederland

Indien u van plan bent om op koopjesjacht te gaan tijdens uw trip, dan zijn er enkele producten en merken die de moeite waard zijn om te bekijken. Apple-producten zoals iPhone’s en iPads zijn meestal goedkoper in de VS. En ook kleding kopen in New York van bekende merken als Levi’s en GAP is vaak goedkoper dan in Nederland. Vooral als u een outletcenter bezoekt, zoals Woodbury Common.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets