Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City is het enige kledingoutletcentrum in New York City. In de omgeving was er wel al de Woodbury Common Premium Outlets, maar een meer centrale designeroutlet ontbrak tot nu toe. Empire Outlets heeft een geweldige locatie aan het water op Staten Island. Maak na het winkelen uw bezoek compleet met een hapje en een drankje op een van de bankjes met een fantastisch uitzicht op de Manhattan skyline.

Contents

Outlet Centrum New York

Bij Empire Outlets zult u een complex van 33.000 m² aantreffen met daarin winkels, eetgelegenheden en entertainment, maar het is voornamelijk gericht op mode. Over het algemeen houden New Yorkers van mode en de stad organiseert een van de beroemdste fashion weeks ter wereld. Bij Empire Outlets kunt u merken vinden zoals H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP en Old Navy. De outlet is uitstekend ontworpen. Het is een soort outdoor winkelcentrum met veel bankjes om bij te kopen van het shoppen. Het bestaat uit vier verdiepingen vol met outletwinkels. Hier vindt u een Starbucks, Shake Shack en andere verschillende plekken om wat eten en drinken te halen.

Erics Tip: “Als u van plan bent om de Staten Island Ferry te nemen, kunt u ook een bezoekje te brengen aan de Empire Outlets. Het is direct naast de terminal waar de ferry aankomt. Omdat het outlet center relatief nieuw is, staan veel panden nog wel leeg. Daarom raad ik (voorlopig) niet aan om speciaal voor de outlet te gaan.”

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Hoofdstraat

Locatie Empire Outlets

Het eerste eigen designer outlet-gebied van New York City is gevestigd op Staten Island, in het St. George Waterfront District.Harbor Commons zal goed bereikbaar zijn. Met de (gratis!) Staten Island Ferry kost het u 20 minuten om van downtown Manhattan naar de Empire Outlets te komen. De reis is al een attractie op zichzelf. Zo vaart u langs het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de skyline van Lower Manhattan. Nadat u bent aangekomen bij de Staten Island Ferry Terminal is het nog maar een paar minuten lopen naar de outlet. Ga aan de rechterkant van de terminal naar buiten, dan ziet u het outlet center meteen voor u!

Empire Outlets New York City - Uitzicht skyline Empire Outlets New York City - Waterkant

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets