Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

new york empire outlets shopping

Empire Outlets New York City, ook wel ‘Harbor Commons’ genoemd, is het eerste kledingoutletcentrum in New York City. In de omgeving was er wel al de Woodbury Common Premium Outlets, maar een meer centrale designeroutlet ontbrak tot nu toe. De Empire Outlets zullen in mei 2019 hun deuren openen.

Shoppingparadijs en Hotel

Achter de deuren van de Empire Outlets zult u een complex van 107.000 m² aantreffen, met 100 winkels, voornamelijk gericht op mode. De gemiddelde New Yorker kan een beetje mode over het algemeen wel waarderen. En nu kunnen deze fashionista’s dus eindelijk hun honger stillen, zonder daarvoor ver weg te hoeven. Maar ook u kunt losgaan in dit paradijs vol betaalbare kledingstukken van bekende merken! Vreest u bij voorbaat al dat een dagje Empire Outlets niet genoeg zal zijn? De oplossing is dichtbij; het complex biedt ook ruimte aan een hotel met 200 kamers.

empire outlets in new york

Locatie Empire Outlets

Het eerste eigen designer outlet-gebied van New York City is gevestigd op Staten Island, in het St. George Waterfront District.Harbor Commons zal goed bereikbaar zijn. Met de (gratis!) Staten Island Ferry kost het u 20 minuten om van downtown Manhattan naar de Empire Outlets te komen. De reis is al een attractie op zichzelf. Zo vaart u langs het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de skyline van Lower Manhattan. De Staten Island Ferry zal echter niet de enige optie zijn om bij de outlets te komen. Omdat er op veel bezoekers wordt gerekend straks, zullen er meerdere nieuwe reismogelijkheden worden ingezet die naar St. George leiden.

new york empire outlets

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets