Weekend deal: tot 50% extra korting op de Flex en Day Pass! Gebruik de kortingscode!
Klik en bestel vandaag de New York Flex Pass hier!
Klik en bestel vandaag de New York Day Pass hier!

Menu
The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens is een groot overdekt winkelcentrum in New Jersey. Als u van plan bent om flink te gaan shoppen, zijn er een aantal mogelijkheden tijdens uw verblijf in New York. Woodbury Common is een geweldige outdoor outlet, waar u designerproducten met korting kunt kopen in meer dan tweehonderd winkels. The Mills at Jersey Gardens is een kleiner overdekt winkelcentrum waar ook ruim tweehonderd winkels te vinden zijn. Er zijn gewone winkels en outletstores. Zowel het winkelcentrum als de outlet zijn makkelijk te bereiken vanaf Manhattan.

Boek uw shuttle naar Jersey Gardens hier

The Mills at Jersey Gardens

Jersey Gardens is strikt genomen geen outletcentrum, maar er zijn wel verschillende outletwinkels. Er is een goed aanbod aan winkels en er is zelfs een bioscoop, dus uw partner kan naar de film terwijl u aan het winkelen bent. Een win-win situatie als u het mij vraagt.

U vindt er verschillende winkelketens, maar ook warenhuizen als Neiman Marcus en Saks Fifth Avenue. Sla de laatste mode in bij onder andere Banana Republic, Abercrombie & Fitch, Tommy Hilfiger en Nike. Bij binnenkomst ontvangt u een ‘kortingspaspoort’, waarin alle kortingen te vinden zijn. U krijgt ook een gedetailleerde plattegrond van de mall, zodat u geen winkels hoeft te missen.

Erics Tip: Als u overweegt om elektronica te kopen, zult u het fijn vinden om te weten dat de belasting op elektronica bij Jersey Gardens maar 3,5% is, de helft van de reguliere 7% sales tax in New Jersey. Er wordt ook geen belasting geheven over kleding.

The Mills at Jersey Gardens - Perry Ellis Winkel The Mills at Jersey Gardens - Winkelcentrum

Hoe komt u bij Jersey Gardens

De makkelijkste en handigste manier om naar Jersey Gardens te reizen, is door vooraf een shuttle te boeken via onderstaande link. Als u liever een goedkopere optie heeft, kunt u de bus nemen. De bussen die u naar The Mills at Jersey Gardens brengen vertrekken bij Port Authority op 8th Avenue in Manhattan. U kunt tickets kopen bij een ticketautomaat. Koop een kaartje waarmee u door vier zones kunt reizen om bij Jersey Gardens te komen. U kunt buslijn 111 of 115 nemen. De bussen zijn van NJ Transit en het duurt ongeveer dertig tot vijfenveertig minuten om bij de mall te komen. Houd rekening met een langere terugreis door het drukke verkeer.

Erics Tip: Wanneer u klaar bent om weer terug naar New York te gaan, wacht dan buiten bij de halte op de bus. De bus zit snel vol, dus u kunt het beste tien tot vijftien minuten voor vertrek bij de halte aanwezig zijn.

Boek uw shuttle naar Jersey Gardens hier

Praktische informatie

  • Locatie: New Jersey
  • Openingstijden:
    • maandag – zaterdag: 9.00 tot 22.00 uur
    • zondag: 11.00 tot 19.00 uur

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets