Century 21 in New York

Century 21 in New York

Century 21 in New York is een van de meest bekende outlet stores. De flagshiplocatie is recht tegenover One World Trade Center te vinden. C21 verkoopt kleding en andere items van grote merken tegen outletprijzen. Het shoppingparadijs heeft ongeveer 9300 m2 vol heren-, dames- en kinderkleding, schoenen, accessoires en parfum.

Contents

Century 21 in New York

In dit warenhuis in Lower Manhattan vindt u high-end mode en luxe goederen met grote kortingen. Van schoenen en huisaccessoires tot handtassen en zonnebrillen, u vindt alles bij Century 21. Producten van merken als Versace, Dolce & Gabbana en Gucci worden hier verkocht. C21 NYC is dé plek voor elke koopjesjager.

Erics Tip: “Doordat Century 21 in Downtown Manhattan komt, kunt u uw bezoek aan de winkel combineren met het verkennen van dit gebied. U vindt hier onder meer het 9/11 Memorial.”

Shoppen in New York

Wanneer u in New York bent en wilt winkelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn een aantal outlets in New York waar u voordelig kunt winkelen en dus veel geld kunt besparen. Bezoek bijvoorbeeld Woodbury Common met 220 winkels vol korting.

Century 21 in New York - Winkel Century 21 in New York - Shoppen

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets