UGG Stores in New York

Uggs new york

Veel mensen willen een van de UGG Stores in New York bezoeken tijdens hun citytrip. Er zijn verschillende UGG Stores in Manhattan, een flagship store en twee kleinere concept stores. De flagship store op Madison Avenue en de concept store in SoHo zijn de moeite waard om te bezoeken. De flagship store heeft een groot aanbod, maar het is er vaak erg druk. Bij de kleinere winkel in SoHo is het meestal wat rustiger. Het aanbod aan soorten en maten UGGs is hier kleiner dan in de flagship store, maar ook hier heeft u nog steeds een ruime keuze en vindt u UGGs die nergens anders te koop zijn. De prijzen in beide winkels zijn vergelijkbaar met die van UGGs in andere winkels.

UGG winkels in New York

U vindt de verschillende UGG Stores in Manhattan op de volgende locaties:

Flagship store

  • 600 Madison Avenue (tussen E 57th en E 58th Street)

Concept stores

  • SoHo: 79 Mercer Street (tussen Broome en Spring Street)
  • Midtown: UGG at Macy’s Herald Square (151 West 34th Street)
Erics Tip: Als u op zoek bent naar echte koopjes, is het de moeite waard om een dagje te gaan shoppen bij Woodbury Common, een van de grootste outletcenters ter wereld. Hier is onder andere een UGG Outlet Store.

UGG Concept Store in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets