Weekend zeiltocht met champagnebrunch in New York

Koop tickets nu
Weekend zeiltocht met champagnebrunch in New York

Begin uw zondag met de Weekend zeiltocht met champagnebrunch in New York en geniet van de champagne terwijl u de Manhattan skyline bewondert. U heeft niet alleen de mogelijkheid om champagne te drinken en alles te proeven van het buffet, maar u vaart ook nog eens op een klassiek schip uit 1929 genaamd ‘the Shearwater’. Het schip vertrekt vanaf North Cove Marine in Lower Manhattan. Zorg ervoor dat u weet hoe u hier moet komen, zodat u niet te laat komt. U kunt ook de tijd nemen om nog even rond te lopen in Lower Manhattan, misschien komt u wel dingen tegen die u later deze dag wilt bekijken (9/11 Memorial, Financial District, Winter Garden, Battery Park en de Brooklyn Bridge).

Boek uw tickets voor de Weekend Champagne Brunch Sail hier

Open champagne bar

De Champagne Brunch Sail duurt ongeveer twee uur. In deze tijd kunt u gebruik maken van de open champagnebar. Geniet daarnaast van muffins, heerlijke bagels, Nova Scotia zalm en andere lekkernijen. Vanaf het buitendek van de Shearwater heeft u uitzicht over de New York skyline. U kunt natuurlijk ook binnen zitten en genieten van het gezelschap van vrienden, familie of zelfs medepassagiers. U kunt zelfs het schip besturen als u hier zin in heeft!

Het schip vaart langs het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge en stopt lang genoeg in de haven om te kunnen genieten van het uitzicht, de zon en de champagne. De dresscode is casual, zorg dat u zich comfortabel en warm aankleedt: dunne rokjes combineren niet goed met de wind en hoeden zullen waarschijnlijk weggeblazen worden. Voor de dames: draag geen hakken, het is niet alleen oncomfortabel aan boord, maar deze kunnen ook het dek beschadigen. Zonnebrand is overigens een must.

Drijvende highlight

Het zeilschip, de ‘Shearwater’, waar u op vaart is het enige New Yorkse historisch drijvende herkenningspunt. Het schip heeft een historie die teruggaat naar de jaren twintig, van de wereld rond zeilen tot patrouilleren langs de kust tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook was de Shearwater te zien in verschillende tijdschriften en de televisieshow ‘The Apprentice’.

Erics Tip: U moet zich ervan bewust zijn dat de Champagne Brunch Sail niet een boottocht rond Manhattan is. Het is een heerlijke relax-trip die goed geschikt is om uw vakantie mee te beginnen of mee af te sluiten, u moet het niet zien als een alternatief om Manhattan rond te varen. Als u van champagne houdt is deze boottocht zeker waar voor uw geld, gezien er een open bar is.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt gebruiken als u ticket voor de boottocht.

  • Deze tour is seizoensgebonden
  • Duur: 2 uur
  • Vertrek vanaf: North Cove Marina
  • Vertrektijden: Zaterdag en zondag om 11.00 uur

Boek hier uw ticket voor de Weekend Champagne Brunch Sail

Weekend zeiltocht met champagnebrunch in New York - Zeilen Weekend zeiltocht met champagnebrunch in New York - Uitzicht vanaf de boot

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief