A Christmas Carol op Broadway Tickets

A Christmas Carol op Broadway Tickets

A Christmas Carol op Broadway tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Deze magische nieuwe interpretatie van de kerstklassieker van Charles Dickens wordt opgevoerd in het Lyceum Theatre en zal u helemaal in de kerstsfeer brengen!

Tickets zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Het verhaal van A Christmas Carol

De voorstelling met de gierige Ebenezer Scrooge in de hoofdrol zal opnieuw de harten van alle bezoekers veroveren. Het verhaal van Scrooge begint op de dag voor kerst, wanneer hij net als altijd zijn vrekkige gedrag vertoont en de mensen om hem heen geen fijne kerst gunt. Als hij op kerstavond thuiskomt, wordt hij verrast door de geest van zijn eveneens gierige, overleden zakenpartner Jacob Marley, die het bezoek van drie kerstgeesten aankondigt. De drie geesten vertegenwoordigen de voorbije kerstfeesten, het huidige kerstfeest en de kerstfeesten van de toekomst en proberen Scrooge duidelijk te maken dat het beter is om guller en vriendelijker door het leven te gaan. En de geesten hebben succes; door hen verandert Scrooge van een gierigaard in een vrijgevige, vriendelijke man. Het aandoenlijke verhaal wordt opgeluisterd door twaalf bekende kerstliedjes, waaronder “Joy to the World” en “Silent Night”.

A Christmas Carol on Broadway Tickets - Cast A Christmas Carol on Broadway Tickets - Scrooge en The Ghost of Christmas Present

Hoe koop ik A Christmas Carol op Broadway Tickets?

A Christmas Carol tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 15 minuten
 • Locatie: Lyceum Theatre 149 West 45th Street
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Lyceum Theatre

Liever een andere musical dan A Christmas Carol?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets