Apollo Theater in New York Tickets

Koop tickets nu
Apollo Theater in New York Tickets

De Apollo Theater in New York tickets kunnen vooraf online gekocht worden. Het theater in Harlem is een van ‘s werelds beroemdste theaters en zit vol met geschiedenis. Het is het podium geweest voor veel grote artiesten, waaronder Michael Jackson, Aretha Franklin en Diana Ross. Het Apollo op 125th Street, dat ook wel ‘the soul of American culture’ wordt genoemd, trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers van over de hele wereld.

Koop hier uw tickets voor een optreden in het Apollo Theater in New York

Amateur Night at the Apollo

Het Apollo Theater is vooral bekend geworden om de Amateur Night at the Apollo dat voor het eerst in 1934 werd georganiseerd. Elke woensdagavond komen er artiesten naar het theater om op te treden voor het publiek. Het publiek stemt voor zijn of haar favoriet door middel van applaus. Als iemand niet aan de wensen voldoet, wordt deze persoon uitgejoeld en van het podium ‘geveegd’. Tijdens een bezoek aan een Amateur Night at the Apollo kan het zomaar zo zijn dat u een aankomend groot talent ziet. Onder meer de carrieres van Ella Fitzgerald, The Jackson 5 en Stevie Wonder begonnen in het Apollo Theater in New York.

Boek hier uw tickets voor Amateur Night at the Apollo

Apollo Theater in New York

Het Apollo Theater in Harlem opende in 1913 haar deuren en had toen de naam Hurtig & Seamon’s Music Hall. In 1929 werden er aanpassingen gedaan in het theater waardoor er ook films vertoond konden worden en kreeg het de naam Apollo Theater. Toen het theater vijf jaar laten ook haar deuren opende voor zwarte mensen, kwamen er ook zwarte artiesten. Adelaide Hall was de eerste grote ster die in het theater optrad en zorgde voor veel bekendheid, waardoor de reputatie van het Apollo steeg.

Apollo Theater in New York Tickets Harlem

Tour door het Apollo Theater

Harlem in New York is een buurt vol met geschiedenis, vooral op het gebied van muziek. Ontdek deze geschiedenis tijdens de Apollo Theater Tour. U wandelt hier niet alleen door de straten van Harlem; u zult ook een kijkje krijgen achter de schermen van het Apollo Theater. Sta op het podium waar bekende artiesten hebben gestaan en wandel door de gangen van het Harlem theater.

Boek de Harlem en Apollo Theater tour hier

Gospel tour in Harlem

Wilt u echt Harlem beleven, dan is een gospel tour een leuke manier om dit te doen. Tijdens de tour komt u langs het Apollo Theater en zult u gospelmuziek en de sfeer in een van de kerken van Harlem ervaren. Ook leert u meer over de geschiedenis van Harlem in New York en ziet u bekende plekken van deze buurt.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief