Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Avondtour in New York

Avondtour in New York

Avondtour in New York

De Avondtour in New York is een uitgebreide tour met een gids door Manhattan. U wandelt door High Line Park, ziet de skyline vanaf het water en beklimt Top of the Rock in één tour. Ik heb deze voordelige tour zelf uitgeprobeerd en kan hem u aanraden. In een paar uur tijd ziet u veel van New York .

Programma van de Avondtour

De tour begint om 18.00 uur in Midtown Manhattan. U rijdt per bus door Manhattan richting High Line Park, het park dat is aangelegd op een oude spoorlijn. Onder leiding van de gids maakt u een wandeling van een half uur tot drie kwartier door dit park. Afhankelijk van het seizoen kunt u misschien de zonsondergang zien of is het zelfs al donker. De gids vertelt veel over New York en u kunt zelf ook vragen stellen.

Na de mooie wandeling over de High Line wordt u door de gids met de bus naar South Street Seaport gebracht. Hier stapt u op de New York Water Taxi voor een boottocht langs de verlichte skyline. De gids op de boot vertelt alles over de bezienswaardigheden waar u langsvaart, terwijl u geniet van een glas champagne. U kunt foto’s maken van het Vrijheidsbeeld, de boot stopt hier even. U kunt op de boot zowel binnen als buiten zitten en er zijn snacks en drankjes te koop.

Avondtour in New York - Uitzicht vanaf Water Taxi

Bezoek Top of the Rock

Als kers op de taart kunt u een bezoek brengen aan Top of the Rock, om de stad te bekijken vanaf het observatiedek. U heeft een mooi uitzicht op het verlichte Empire State Building en alle andere bekende gebouwen in Manhattan. Als u al moe bent van alle andere indrukken is het ook mogelijk om de tickets voor Top of the Rock te bewaren en hier later nog een keer naartoe te gaan. De tickets zijn een aantal dagen geldig.

Erics Tip: Ik vond dit een erg leuke tour, omdat je op één avond veel ziet van Manhattan. Als u maar een paar dagen de tijd heeft, kunt u deze tour bijvoorbeeld plannen op de eerste avond. Op die manier heeft u meteen al aardig wat highlights van de stad gezien op uw eerste avond.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per e-mail, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: circa 5 uur
  • Vertrekpunt: Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: 18.00 uur

Deze tour is momenteel niet beschikbaar. Boek de Avondtour per bus hier.

Avondtour in New York - Uitzicht vanaf Top of the Rock

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets