Avondtour in New York

Koop tickets nu
Avondtour in New York

De Avondtour in New York is een uitgebreide tour waarbij u de mogelijkheid krijgt om de Manhattan skyline in het donker te bewonderen. U ziet de skyline zowel vanuit Brooklyn als New Jersey, en om ervoor te zorgen dat u niet hongerig wordt, kunt u genieten van een echte Amerikaanse pizzapunt. De meertalige tour wordt begeleid door een ervaren gids die u alles vertelt over de uitzichten. De tour is een goede manier om veel van de stad te zien in slechts een paar uur tijd.

Boek de Avondtour in New York hier

Als de tour niet beschikbaar is op uw voorkeursdatum, boek dan deze Manhattan Night Tour

Programma van de Avondtour

De tour begint om 18.30 uur in Midtown Manhattan. U rijdt per bus van Manhattan naar Brooklyn Heights Promenade in Brooklyn. Hier heeft u een geweldig uitzicht op de Brooklyn Bridge en de skyline van Downtown Manhattan. Afhankelijk van het seizoen waarin u de tour doet, kunt u vanaf hier de zonsondergang zien, of u ziet de verlichte Manhattan skyline als het al donker is. De gids neemt u mee op een wandeling over de promenade en vertelt meer over het uitzicht, voordat u weer de bus instapt.

De volgende stop is Hoboken, waar u even pauzeert voor een traditionele Amerikaanse kaaspizza. De laatste stop is Hamilton Park. Hier heeft u, op het hoogste punt in New Jersey, een prachtig uitzicht op de New York skyline. Ongeacht de maand waarin u de tour doet, het zal altijd donker zijn wanneer u hier bent aanbeland. Bewonder de duizenden lichtjes die skyline van Manhattan verlichten.

Erics Tip: “Ik heb echt genoten van deze tour. U krijgt in één avond het beste uitzicht op de skyline van Manhattan te zien! Het uitzichtpunt in New Jersey is vrij uniek omdat het niet makkelijk bereikbaar is, zeker niet ’s avonds. Deze tour is een geweldige manier om de beste plekken met een prachtig uitzicht op de skyline te bezoeken en tegelijkertijd meer te leren over de plekken waar u langskomt.”

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per e-mail, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: circa 4 uur
  • Vertrekpunt: Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: om 18.30 uur

Boek de Avondtour in New York hier

Avondtour in New York - Skyline vanuit Brooklyn Avondtour in New York - Skyline vanuit New Jersey

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief