Avondtour in New York

Koop tickets nu
Avondtour in New York

De Avondtour in New York is een uitgebreide tour waarbij u de mogelijkheid krijgt om de Manhattan skyline in het donker te bewonderen. U ziet verlichte bezienswaardigheden zoals Rockefeller Center en Times Square, loopt door Grand Central Station en ziet buurten zoals SoHo en Chinatown. De tour wordt begeleid door een ervaren gids die u alles vertelt over de uitzichten. De tour is een goede manier om veel van de stad te zien in slechts een paar uur tijd.

Boek de Avondtour in New York hier

Programma van de Avondtour

De tour begint om 17.30 uur in Midtown Manhattan. U rijdt per bus naar Little Island en de High Line. Hier heeft u een geweldig uitzicht op de skyline van Downtown Manhattan. Afhankelijk van het seizoen waarin u de tour doet, kunt u vanaf hier de zonsondergang zien, of u ziet de verlichte Manhattan skyline als het al donker is. De gids neemt u mee op een wandeling door het park en vertelt meer over het uitzicht, voordat u weer de bus instapt.

De volgende stop is Grand Central Terminal, waar u even pauzeert voor een wandeling. Tijdens de tour ziet u wijken als de West Village en het Financial District. Ongeacht de maand waarin u de tour doet, het zal altijd donker zijn voor de tour eindigt.

Erics Tip: “Ik heb echt genoten van deze tour. Deze tour is een geweldige manier om de beste plekken te bezoeken en tegelijkertijd meer te leren over de plekken waar u langskomt.”

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per e-mail, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: circa 4 uur
  • Vertrekpunt: Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: om 17.30 uur

Boek de Avondtour in New York hier

Avondtour in New York Times Square Avondtour in New York Times Square Grand Central Terminal

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets