Bateaux Lunch Cruise in New York

Koop tickets nu
Bateaux Lunch Cruise in New York

De Bateaux Lunch Cruise in New York is een combinatie van lunchen en sightseeing in New York. De Bateaux is mijn favoriete boot om op te lunchen of dineren. De zijkanten en het plafond bestaan uit hele grote ramen, waardoor u tijdens de lunch een geweldig uitzicht heeft op Manhattan. Vanaf alle tafels op de luxe boot kunt u de skyline, het Vrijheidsbeeld, het One World Trade Center, de Brooklyn Bridge en alle andere highlights waar u langskomt erg goed zien.

Boek tickets voor de Bateaux Lunch Cruise hier

Lunchcruise langs het Vrijheidsbeeld

Naast grote ramen beschikt de Bateaux over een aantal buitendekken. U kunt tijdens de twee uur durende cruise dus af en toe naar buiten om een luchtje te scheppen en extra van het uitzicht te genieten. De cruise vertrekt vanaf Chelsea Piers en is voor alle leeftijden. U kunt de cruise dan ook boeken voor de hele familie, maar de boottocht is ook geschikt om romantisch met zijn tweeën te doen. Tijdens het varen kunt u genieten van het driegangenmenu. Een pianist zorgt voor de achtergrondmuziek, variërend van jazz en blues tot bekende Broadwaysongs. Ook deelt hij af en toe interessante weetjes met u over de plekken waar de boot langsvaart. Ik heb meerdere dinnercruises uitgeprobeerd en mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Luxe Dinnercruise in de avond. Deze lunchcruise is een goed alternatief wanneer uw avonden in New York al volgepland zijn met Broadwaymusicals, sportwedstrijden en andere evenementen. Ook vind ik dat de prijs-kwaliteitsverhouding precies goed is.

Bateaux Lunch Cruise in New York - Uitzicht Bateaux Lunch Cruise in New York - Romantische Lunch

Erics Tip: Vanaf deze boot heeft u altijd een goed uitzicht, ongeacht waar u zit. Als u liever een cruise in de avond doet dan beveel ik de Luxe Dinnercruise in New York aan.

Praktische informatie

Na boeking ontvangt u een voucher per e-mail, die u kunt gebruiken als ticket voor de boottocht.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Chelsea Piers
  • Vertrektijd: 12.00 uur

Boek uw Bateaux Lunch Cruise hier

Bateaux Lunch Cruise in New York - Lunchen Bateaux Lunch Cruise in New York - Vrijheidsbeeld

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets