Bioscoop in New York

Koop tickets nu
Bioscoop in New York

De bioscoop in New York is een leuk en ontspannend uitje tijdens uw trip en een echte Amerikaanse ervaring. Naar de film gaan in New York kan op bijna elk gewenst moment van de dag in verschillende bioscopen in Manhattan. Geniet met een bak popcorn op schoot en een grote frisdrank in de hand van de film!

Koop uw goedkope bioscoopticket hier

Contents

Naar de bioscoop in New York

De bioscoop is de perfecte plek voor een koude en regenachtige dag in New York. Daarbij is de beleving van naar de film gaan iets anders dan in Nederland. In de bioscopen in New York vindt u de grootste bakken popcorn en daarbij kunt u er ook nog eens vloeibare boter overheen doen. Er staan drankautomaten waar u onbeperkt uw drankje kunt bijvullen en u kunt er allerlei warme snacks en ander snoep halen.

Erics Tip: “Voor de volledige Amerikaanse ervaring ga ik altijd graag naar Dolby Cinema. In deze soort zalen kunt u wegzakken in de luxe stoelen, die verwarmd worden en automatisch verstelbaar zijn. Mocht u nog last hebben van de jetlag, dan is de kans groot dat u in slaap valt. U kunt in de filmagenda van de bioscoop zien of er een film draait in Dolby Cinema of dit vragen aan een van de medewerkers. U vindt dit soort zalen onder meer bij het AMC Theatre op 42nd Street, vlakbij Times Square.”

Bioscoop in New York - AMC

Bioscoopkaartje met korting

Koop uw tickets voor een bioscoop in New York voorafgaand met korting. Deze bioscoopkaartjes kunt u op elk gewenst moment inwisselen in het filmtheater en zijn alleen geldig voor een 2D film. Voor een 3D, IMAX, Dolby of AMC Primes film, kunt u een toeslag verwachten.

Let op: Bij het bestellen van uw bioscoopticket staat er dat het kaartje alleen geldig is bij de deelnemende locaties. In New York City zijn alle AMC Theatres deelnemende locaties.

Koop uw goedkope bioscoopticket hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets