Rondvaart met Lunch in New York (2 uur)

Koop tickets nu
Rondvaart met Lunch in New York

De rondvaart met lunch in New York is de perfecte manier om de vele bezienswaardigheden van New York te bekijken terwijl u luncht met een all-you-can-eat-buffet en luistert naar live entertainment. Geniet van de verschillende typisch Amerikaanse gerechten, u kunt zoveel eten als u wilt. Alcoholische drankjes zijn niet inbegrepen, tenzij u kiest voor de upgrade naar de open bar. Wanneer u genoeg heeft gegeten, kunt u een wandelingetje maken op het dek. Of ga lekker zitten en relax, u heeft een geweldig uitzicht door de grote ramen. De dj zorgt voor een leuke feestelijke sfeer.

Boek uw tickets voor de rondvaart met lunch hier

Bezienswaardigheden van New York

Kiest u ervoor om naar de gids te luisteren terwijl hij of zij leuke feitjes over New York vertelt, of danst u liever op de golden oldies die de dj voor u draait? De keuze is aan u. Tussendoor kunt u nog even poseren voor de aanwezige fotograaf, met op de achtergrond het Vrijheidsbeeld bijvoorbeeld, of de Brooklyn Bridge. Deze foto kunt u afhalen wanneer u weer aan wal gaat.

De boot vertrekt vanaf Chelsea Piers (neem bus M23 naar West 23rd Street of bus M14D naar 18th Street, óf neem metro A, C of E naar 23rd Street en loop vanaf daar). Zorg dat u een halfuur voor vertrek bij de boot bent, zodat u een mooi plekje kunt bemachtigen.

Erics Tip: Als u in de stemming bent om uw zaterdag- of zondagmiddag te beginnen met sightseeing, terwijl u geniet van een brunchbuffet en jazzmuziek, dan is de New York Brunch Cruise perfect voor u. In twee uur ziet u de bekende gebouwen van New York vanaf de jacht, terwijl u onbeperkt mimosa’s drinkt. Boek uw New York Brunch Cruise hier (seizoensgebonden).

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de rondvaart.

  • Deze tour is seizoensgebonden
  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Chelsea Piers
  • Vertrektijd: 12.00 uur

Boek uw New York rondvaart met lunch hier

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets