Valentijns Dinner Cruise in New York 2022

Koop tickets nu
Valentijns Dinner Cruises in New York

Bent u op Valentijnsdag samen met uw geliefde in New York? Dat is een hele bijzondere ervaring! Uw Valentijnsdag wordt nog romantischer als u hem of haar verrast met een dinner cruise. De dinner cruise op Valentijnsdag bestaat uit een heerlijk 4 gangendiner en een adembenemend uitzicht op de skyline van Manhattan. Dit is de manier om indruk te maken op uw date! Tijdens deze romantische avond kunt u genieten van mooie wijnen, elkaars gezelschap op het grote buitendek en sfeervolle muziek. Ook kunt u ervoor kiezen om lekker te dansen op de muziek die wordt verzorgd door een dj.

Tickets voor 2022 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u zodra de tickets beschikbaar komen.

Valentijns Dinner Cruise op een Jacht

Deze cruise is de perfecte keuze als u een romantisch avondje uit wilt op Valentijnsdag in New York. Zodra u aan boord en aangeschoven bent, ontvangt u een glas champagne van het huis zodat u uw date goed kunt beginnen. De boot vaart ’s avonds over de Hudson en de East River met schitterend uitzicht op de Manhattan skyline. Romantiek gegarandeerd!

Praktische Informatie

Na het boeken ontvangt u een voucher die u kunt printen en kunt gebruiken als bootticket, of u kunt de voucher op uw smartphone laten scannen als mobiel ticket.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrektijd: 19.00 uur (boarden vanaf 18.30 uur)
  • Vertrekpunt: Pier 40
  • Dresscode: Cocktailkledij

Boek uw tickets voor de Valentijns Dinner Cruise op een Jacht hier

Bateaux Valentijns Dinner Cruise

Breng uw Valentijnsavond door op mijn favoriete boot, de Bateaux! Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid voor een romantische dinnercruise op deze boot, die u door de panoramische ramen een prachtig uitzicht geeft op de verlichte skyline van Manhattan. Geniet van een driegangenmenu met champagnetoost en een romantische roos. Upgrademogelijkheden beschikbaar, bijvoorbeeld naar een gegarandeerde tafel aan het raam.

Praktische Informatie

  • Duur: 3 uur
  • Vertrektijd: 19.00 uur
  • Vertrekpunt: Chelsea Piers
  • Dresscode: Overhemd voor mannen (bij voorkeur met jasje). Voor vrouwen een jurk of elegante kleding. Donkere of nette jeans zijn toegestaan. Geen casual jeans, t-shirts, shorts, sportschoenen of slippers.
  • Leeftijdsgrens: Kinderen onder de 6 jaar zijn niet toegestaan, geen korting voor kinderen

Boek de Bateaux Valentijns Dinner Cruise hier

Valentijns Dinner Cruise in New York - Romantisch Diner Valentijns Dinner Cruises in New York - Vrijheidsbeeld

Circle Line Valentijns Harbor Lights Cruise

Dit is geen dinner cruise, maar daarom wel een budgetvriendelijke optie voor Valentijnsdag. Drink een glas mousserende wijn van de open bar terwijl u ’s avonds langs de verlichte skyline van Manhattan vaart. Een doosje aardbeien gehuld in chocolade, koekjes en een brownie zitten bij deez cruise inbegrepen. Romantiek gegarandeerd!

Boek de Circle Line Valentijns Harbor Lights Cruise hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets