Valentijnsdag in New York 2023

Valentijnsdag in New York

Viert u Valentijnsdag in New York? Dan zullen u en uw partner zeker een romantische tijd beleven! Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Valentijnsdag is altijd een groot spektakel in de Verenigde Staten. Het nieuwe jaar is nog maar net ingeluid of de eerste kleine Valentijnsartikelen zijn al te spotten in sommige winkels. Ook in New York wordt deze dag uitbundig gevierd. Winkels, vooral de etalages, staan helemaal in het teken van de liefde.

Wat te doen op Valentijnsdag in New York?

Overdag kunt u samen de mooiste plekken bezichtigen of lekker door Central Park wandelen. Misschien vraagt uw partner u – of u uw partner – wel ten huwelijk op Bethesda Terrace in Central Park of op de welbekende brug (The Bow Bridge), romantischer kan het niet toch?

Zelfs op een van de drukste plekken in New York, Times Square, wordt Valentijnsdag uitbundig gevierd. U kunt bijvoorbeeld midden op Times Square opnieuw het jawoord geven aan uw geliefde. Verder wordt er ieder jaar door een designer een ontwerp gemaakt voor een kunststuk op Times Square. Dit kunststuk staat in het teken van de liefde.

Valentijnsdag Dinner Cruise

’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner tijdens een Dinner Cruise op Valentijnsdag terwijl u langs de skyline van Manhattan vaart. Romantiek is gegarandeerd op deze speciale boot met een uitgebreid diner. U kunt natuurlijk ook naar één van de romantische restaurants in New York. Daarna kunt u verder van de avond genieten in een bar of club. Als kers op de taart van uw bijzondere Valentijnsdag kunt u een romantisch hotel in New York boeken.

Erics Tip: Wilt u iets extra’s doen om er een onvergetelijke Valentijnsdag ervaring van te maken? Bestel dan bloemen online en laat ze afleveren in uw hotelkamer! Bestel op tijd en schrik niet van de prijzen, bloemen in New York zijn duur. U kunt hier bloemen kopen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief