Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise

New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise

Koop tickets nu
New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise

De New York Harbor Hop-On Hop-Off Cruise is een ideale manier om de vele attracties in New York te verkennen. U heeft verschillende keren de gelegenheid om van boord te gaan, maar u kunt ook lekker blijven zitten en genieten van de anderhalf uur durende tocht over de Hudson River. Aan boord vertelt een professionele gids over verschillende topattracties in New York waar u langs vaart zoals het Empire State Building, One World Trade Center, het Vrijheidsbeeld, Battery Park, Wall Street, DUMBO, Brooklyn Bridge Park en het Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Boek uw tickets voor de Hop on Hop off Cruise hier

Uitzicht op Manhattan

De Hop-On Hop-Off Cruise vertrekt vanaf Pier 79 in Manhattan. Of u nu plaatsneemt in de cabine met airconditioning of op het bovendek, u heeft gegarandeerd prachtig uitzicht over Manhattan. Maak foto’s van de beroemde Brooklyn Bridge, Ellis Island en natuurlijk het Vrijheidsbeeld! Wilt u één of meerdere attracties verder ontdekken? Dan hoeft u alleen maar van boord te gaan bij één van de stops. Bijvoorbeeld bij Pier 1 waar u, als het lekker weer is, heerlijk kunt picknicken in het Brooklyn Bridge Park! Ook kunt u van boord gaan bij Pier 11 om Wall Street en Financial District te ontdekken. Als u ervoor kiest om heerlijk ontspannen te blijven zitten, kunt u ook op de boot verschillende hapjes en drankjes bestellen. De New York Harbor Hop-On Hop-Off Cruise is een perfecte manier om Lower Manhattan en andere wijken op uw eigen tempo te verkennen. Deze boottocht is een geweldige toevoeging aan uw trip naar New York, of u nu lekker op de boot blijft, verschillende keren van boord gaat of kiest voor een combinatie hiervan.

Harbour Hop-On Hop-Off-cruise inclusief One World Observatory

Bent u van plan om Downtown Manhattan te verkennen? Kies dan voor een upgrade van uw ticket voor de Hop-On Hop-Off-cruise met toegang tot One World Observatory? Hiermee bespaart u veel tijd en voorkomt u geregel. Na de cruise gaat u naar One World Observatory en neemt u de indrukwekkende lift naar de 102e verdieping. Bewonder de highlights van Downtown Manhattan die u zojuist vanaf het water heeft gezien!

Boek hier tickets voor de New York Harbour Hop-On Hop-Off-cruise met One World Observatory

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de cruise.

  • Duur: 60-75 minuten
  • Vertrekpunt: Pier 79
  • Vertrektijd: Variabel
  • Eerste vertrekmogelijkheid is om 10.00 uur
  • Laatste mogelijkheid om ongeveer 18.00 uur
  • De boten vertrekken ongeveer iedere 45 minuten
  • Uitstapplaatsen: Pier 79, World Financial Center, Pier 11, Pier 1 (Brooklyn Bridge Park),

Koop uw tickets voor de New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise hier

Tip: Koop de New York Pass voor gratis toegang

New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise - Watertaxi

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets