Circle Line: Hop-on Hop-off Sightseeing Cruise (60 min)

Koop tickets nu
New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise

De Circle Line Hop-on Hop-off Sightseeing Cruise is de ideale manier om de vele attracties in New York te verkennen. U heeft de gelegenheid om van boord te gaan, maar u kunt ook lekker blijven zitten en genieten van de anderhalf uur durende tocht over de Hudson River. Aan boord vertelt een professionele gids over verschillende topattracties in New York waar u langs vaart zoals het Empire State Building, One World Trade Center, het Vrijheidsbeeld, Battery Park en het Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Boek uw tickets voor de Hop on Hop off Cruise hier

Uitzicht op Manhattan

De Hop-On Hop-Off Cruise vertrekt vanaf Pier 83 in Manhattan. Of u nu plaatsneemt in de cabine met airconditioning of op het bovendek, u heeft gegarandeerd prachtig uitzicht over Manhattan. Maak foto’s van Ellis Island en het Vrijheidsbeeld! Wilt u Downtown Manhattan ontdekken? Ga van boord bij Battery Park om Wall Street en het Financial District te ontdekken. Als u ervoor kiest om heerlijk ontspannen te blijven zitten, kunt u ook op de boot verschillende hapjes en drankjes bestellen. De New York Harbor Hop-On Hop-Off Cruise is de perfecte manier om Lower Manhattan op uw eigen tempo te verkennen.

Harbour Hop-On Hop-Off-cruise inclusief One World Observatory

Bent u van plan om Downtown Manhattan te verkennen? Kies dan voor een upgrade van uw ticket voor de Hop-On Hop-Off-cruise met toegang tot One World Observatory? Hiermee bespaart u veel tijd en voorkomt u geregel. Na de cruise gaat u naar One World Observatory en neemt u de indrukwekkende lift naar de 102e verdieping. Bewonder de highlights van Downtown Manhattan die u zojuist vanaf het water heeft gezien!

Boek hier tickets voor de New York Harbour Hop-On Hop-Off-cruise met One World Observatory

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de cruise.

  • Duur: 60-75 minuten
  • Vertrekpunt: Pier 83
  • Vertrektijd: Variabel
  • Eerste vertrekmogelijkheid is om 10.00 uur
  • Laatste mogelijkheid om ongeveer 18.00 uur
  • De boten vertrekken ieder uur
  • Afstapplaatsen: Pier 83, Battery Par

Koop uw tickets voor de New York Haven Hop-On Hop-Off Cruise hier

Tip: Koop de New York Pass voor gratis toegang

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets