Circle Line: Landmarks Cruise (1,5 uur)

Koop tickets nu
Circle Line Landmarks Cruise

De Circle Line Landmarks Cruise is een van de boottochten die ik sterk aanraad. In anderhalf uur zult u de belangrijkste bezienswaardigheden van New York per boot zien. Het is niet te lang en niet te kort. Op de boot bevindt zich een professionele gids die u allerlei verhalen over de geschiedenis van de stad en interessante weetjes over de bezienswaardigheden vertelt. Over het Empire State Building en de Verenigde Naties bijvoorbeeld en natuurlijk over het Vrijheidsbeeld. De boot vaart ook onder New Yorks beroemdste brug door, de Brooklyn Bridge. Het zien van deze prachtige constructie vanuit een andere hoek is niet alleen geweldig voor het maken van foto’s, maar zorgt er ook voor dat u haar grootsheid nog meer waardeert.

Boek uw tickets voor de Landmarks Cruise hier

De skyline van Manhattan vanaf het water

De gids neemt de tijd om individuele vragen te beantwoorden waardoor u zich gewaardeerd voelt en in het geheel niet gehaast. Hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar op de boot, maar u mag ook uw eigen snacks en niet-alcoholische drankjes mee aan boord nemen. Het bovendek is geopend waardoor het de ideale plek is om foto’s te nemen en Manhattans skyline te bekijken.

De boot vertrekt vanaf Pier 83 en zelfs als u voor het eerst in New York bent, is het makkelijk om er te komen. Pier 83 ligt aan West 42th Street en 12th Avenue en u kunt ernaartoe lopen vanaf Times Square.

Erics Tip: Dit is mijn favoriete sightseeing boottocht. Hij duurt niet zo heel lang, dus is ook prima in te passen voor mensen die maar een paar dagen de tijd hebben. U komt langs alle belangrijke bezienswaardigheden die vanaf het water te zien zijn en hoort u ondertussen alle informatie van de grappige gids.

Circle Line Landmarks Cruise - Skyline Circle Line Landmarks Cruise Brooklyn Bridge

Praktische Informatie

U kunt tickets kopen voor een specifieke vertrektijd en tickets met een flexibele tijd. Na uw aankoop ontvangt u een voucher. Haal uw ticket op vertoon van uw voucher op bij de kassa. Ik raad aan om de voucher zo vroeg mogelijk op de dag, of zelfs al de dag ervoor, in te wisselen zodat u zeker weet dat er genoeg beschikbaarheid is.

 • Duur: 1,5 uur
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden:
  • 1 januari – 12 maart: dagelijks om 15.30 uur
  • 13 maart – 30 april: dagelijks om 12.30 en 15.00 uur
  • 1 mei – 31 oktober: dagelijks om 11.30, 12.30, 14.00 en 15.00 uur
  • 1 november – 31 december: dagelijks om 12.30 en 15.00 uur
  • Aangepast schema op 4th of July
  • Geen boottochten op eerste kerstdag
 • Kom om tijd voor de beste plekken

Koop uw tickets voor de Landmarks Cruise hier

Tip: koop de New York Sightseeing Flex Pass of de Go Explorer Pass voor gratis toegang

Cruise Route

Circle Line Landmarks Cruise - Route

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief