Tweedaagse Trip Niagara Falls en Outlet Shopping

Koop tickets nu
Tweedaagse Trip Niagara Falls

Natuur én winkelen – het kan tijdens de tweedaagse trip Niagara Falls en Outlet Shopping. Laat het drukke New York even voor wat het is en bezoek een van de meest beroemde en spectaculaire natuurlijke watervallen. De Niagara Falls zijn niet slechts een walhalla voor mensen die op huwelijksreis zijn, maar voor iederéén die zich graag laat verwonderen door de schoonheid en kracht van Moeder Natuur. Tijdens deze tour zult u zowel de Amerikaanse als de Canadese kant van de waterval verkennen. Logeren doet u dicht in de buurt, zodat u ook voordat u gaat shoppen nog even van het natuurfenomeen kunt genieten.

Boek hier uw tweedaagse trip naar de Niagara Falls

Seneca Lake en de Niagara Falls

U verlaat New York City ’s morgens vroeg, en komt in de namiddag aan. De rit zelf is prachtig. Zo komt u langs de Delaware Gap en het Watkins Glen State Park in de Finger Lakes regio. Hier krijgt u de mogelijkheid om een wandelingetje te maken door de Watkins Glen Canyon en de (kleinere) watervallen te zien. Daarna is het linea recta door naar de Niagara Falls, via Seneca Lake. De topattractie wacht op u bij aankomst: de American Falls, ofwel het Amerikaanse deel van de Niagara Falls. Op deze eerste dag zult u niet alleen de American Falls zien, maar ook Sister Island en Goat Island. De hele dag wordt u begeleid door een professionele gids. Keer vooral ’s avonds nog even terug om de Niagara Falls te zien, wanneer ze glinsteren in gekleurde lichtjes. Slapen doet u in een hotel aan ofwel de Amerikaanse, ofwel de Canadese kant van de waterval.

Maid of the Mist en Tocht achter de Falls

De volgende dag krijgt u de kans om de Niagara Falls vanaf een ander punt te bekijken: up close and personal, zodat u het bulderende lawaai kunt horen en u de kracht van het water kunt voelen terwijl de mist u omhult (let op uw camera!). Deze magische ervaring is mogelijk aan boord van de Maid of the Mist; dichter bij de Horseshoe Falls kunt u over het water niet komen. Deze boot vaart uitsluitend van mei tot oktober, maar winterreizigers: niet getreurd. In de winter kunt u achter de waterval langs, door de pittoreske tunnels, waar u de mist van de Horseshoe Falls kunt voelen terwijl het water, van zo’n dertien verdiepingen boven u, de diepte in tuimelt. Rond 12.00 uur start de busreis terug naar New York, maar niet voordat u flink geshopt heeft bij een van de grootste outlet stores. Hier vindt u topmerken tegen bodemprijzen, zodat u, zodra u weer thuis bent, uw vrienden flink de ogen uit kunt steken.

Tweedaagse Trip Niagara Falls - Bride Veil Falls Tweedaagse Trip Niagara Falls - Boottocht

Praktische Informatie

Na het boeken van de tour ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Gray Line Visitor Center bij Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: 7.00 uur

Let op: Voordat u mee kunt gaan met deze reis is het belangrijk dat u over de juiste documentatie beschikt om Canada binnen te mogen. Heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort? Dan hoeft u geen visum of iets degelijks aan te vragen! Ook een eTA voor Canada is niet nodig, omdat u Canada binnenkomt via land.

Boek hier uw tweedaagse trip naar de Niagara Falls

Erics Tip: Beide excursiedagen zijn erg lang, dus trek uw meest comfortabele kleding aan en vergeet vooral niet uw camera mee te nemen! Op dag twee gaat u winkelen, dus neem dat ook mee in uw berekeningen. Als u liever één dag naar de Niagara Falls gaat, boek dan deze dagtrip Niagarawatervallen per bus.

Tweedaagse Trip Niagara Falls - Horseshoe Falls

Misschien vindt u dit ook interessant:

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets