Disney Store op Times Square

Disney Store op Times Square

De Disney Store in New York is een speelgoedwinkel van Disney op Times Square. Hier vindt u de mooiste Elsa-jurkjes, Toy Story-poppen en Finding Nemo-speeltjes. En uiteraard kunt u er ook terecht voor merchandise van de allernieuwste Disneyfilms. De winkel op Times Square is Disneys flagship store in New York, dus er is flink uitgepakt bij de inrichting. Kinderen én volwassenen kijken hier hun ogen uit en de Disney Store is dan ook erg leuk om met uw kinderen te gaan winkelen!

Disneyspeelgoed in New York

De Disney Store op Times Square bestaat uit twee verdiepingen vol poppen, dvd’s, kleding en andere spullen van Disney. Hier vindt u alles van uw favoriete Disneyfilms, van Frozen tot Peter Pan en van Wall-E tot The Lion King. Waar u maar kijkt ziet u Disneyspeelgoed en -merchandise! Op de tweede verdieping staat zelfs een prinsessenkasteel, waar vooral kleine meisjes van onder de indruk zullen zijn. Maar ook voor jongens is er van alles te vinden in deze kleurrijke winkel. Wat dacht u van de auto’s van Cars en een heuse Marvel Comics afdeling? Het winkelpersoneel is erg enthousiast en zet regelmatig een sing-along in. Laat niets u weerhouden om luidkeels mee te zingen! En bent u na uw bezoek aan de Disney Store nog niet uitgeshopt, ga dan nog even langs bij de M&M’s-winkel, deze is namelijk vlakbij.

Erics Tip: De Disney Store op Times Square is niet heel groot, maar zeker de moeite waard om te bezoeken als u in de buurt bent, vooral met kinderen. Er is voor elk budget wel wat te koop. Zelfs als u niet teveel wilt uitgeven, kunt u toch een mooie souvenir van Disney mee naar huis nemen!

Naast de Disney Store zijn er nog veel meer speelgoedwinkels in New York om te bezoeken.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief