Speelgoedwinkels in New York

Speelgoedwinkels in New York

Speelgoedwinkels in New York zijn leuk om te bezoeken voor jong en oud. Een paar van de grootste speelgoedwinkels zijn in de stad te vinden en zeker een bezoek waard wanneer u met kinderen naar New York gaat. In de New York speelgoedzaken wordt niet alleen speelgoed verkocht, er is vaak nog veel meer te zien en te doen!

FAO Schwarz New York

De grootste speelgoedwinkel in New York is FAO Schwarz. De iconische winkel is sinds 1870 in de stad te vinden en is een van de oudste speelgoedwinkels van de Verenigde Staten. De speelgoedzaak biedt buitengewoon, uniek speelgoed van over de hele wereld en voor alle leeftijden. Naast het speelgoed vindt u in de speelgoedwinkel bij Rockefeller Center ook extra dingen, zoals een vloer piano die muziek maakt wanneer er over de toetsen gelopen wordt.

Speelgoedwinkels in New York - FAO Rockefeller CenterSpeelgoedwinkels in New York - FAO Schwarz

LEGO Store

De LEGO Store in New York is de plek wanneer u, of uw kinderen, fan zijn van LEGO. De winkel heeft meerdere locaties in de stad, maar de locatie bij Rockefeller Center is de grootste. U vindt er een Minifigure Factory waar u uw eigen LEGO poppetje kunt maken en de LEGO Brick Lab. Hier kunnen kinderen, tegen een toeslag, hun eigen creatie bouwen en vervolgens tot leven zien komen in de virtuele wereld van het lab. Daarnaast is bijna alle LEGO te koop in de winkel. U kunt ook een bezoek brengen aan het LEGOLAND New York.

Speelgoedwinkels in New York - LEGO

Nintendo Store

De Nintendo Store in New York ligt vlakbij Rockefeller Center en biedt alles wat te maken heeft met de video games. Hier kunt u spellen uitproberen en merchandise van de games kopen. Ook is er een ruimte waar u alle spelcomputers door de jaren heen kunt aanschouwen.

Speelgoedwinkels in New York - Nintendo StoreSpeelgoedwinkels in New York - Nintendo

CAMP, A Family Experience Store

Speelgoedwinkel CAMP heeft meerdere locaties in New York. CAMP is een ervaring voor de hele familie. Kinderen kunnen met het speelgoed spelen maar ook spelen in de winkel. Er zijn glijbanen, klimrekken en een auto waar kinderen in kunnen zitten. De speelgoedzaak werkt met verschillende thema’s, die om de 8 tot 12 weken wisselen. Wanneer u met kinderen naar New York gaat, raad ik een bezoek aan deze winkel sterk aan.

Harry Potter Store

Aan de achterzijde van het Flatiron Building is de Harry Potter winkel te vinden. Elke Harry Potter-fan kan hier zijn hart ophalen. De flagship store biedt allerlei producten aan, zoals Hogwarts capes, chocolade kikkers en Bertie Bott’s Every Flavor Beans. U kunt er zelfs een echte Butterbeer proberen.

Speelgoedwinkels in New York - Harry Potter winkelSpeelgoedwinkels in New York - Harry Potter Store

M&M’s Store

Een paradijs voor snoepliefhebbers is de M&M’s Store in New York. De grote snoepwinkel op Times Square heeft een muur vol met allerlei kleuren en smaken M&M’s. Hier kunt u zelf een zak met uw favoriete kleuren M&M’s samenstellen. Naast het snoepgoed is er ook allerlei merchandise te vinden, zoals keukengerei en accessoires.

Disney Store

De Disney Store in New York is een plek waar jong en oud hun ogen uitkijken. De speelgoedwinkel op Times Square heeft een uniek decor waar kinderen kunnen spelen en bestaat uit twee verdiepingen vol knuffels, kleding en ander speelgoed van Disney.

Speelgoedwinkels in New York - M&M's StoreSpeelgoedwinkels in New York - Disney

Zijn er speelgoedwinkels in New York te vinden?

In New York zijn verschillende speelgoedwinkels te vinden. Lees meer hier.

Waar is de oudste speelgoedwinkel van de Verenigde Staten te vinden?

De oudste speelgoedwinkel van de Verenigde Staten is FAO Schwarz in New York. Lees meer hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief