Download MTA New York Metro en Bus Plattegrond 2020

Hieronder vindt u alle New York metro en bus plattegronden voor 2020, voor iedere wijk in New York. De plattegronden zijn van de MTA (Metropolitan Transportation Authority).

U kunt de PDF’s downloaden door op onderstaande buttons te klikken en u kunt ze gebruiken wanneer u naar New York reist. Als u offline door NYC wilt navigeren raad ik aan om mijn gratis app te downloaden. Hierin kunt u alle metrolijnen en haltes vinden. Ik update de app regelmatig. Als u via mijn site uw metrokaartjes – ook wel New York MetroCards genoemd – bestelt, ontvangt u een papieren metroplattegrond bij uw bestelling. Ik raad altijd aan om voor vertrek te bestellen, dan hoeft u ter plekke niet in de rij te staan bij de kaartautomaat op het metrostation.

New York Metroplattegrond
Manhattan Busplattegrond
Brooklyn Busplattegrond
Bronx Busplattegrond
Queens Busplattegrond
Staten Island Busplattegrond
Staten Island Plattegrond Express Bus

MTA Metro en Bus Plattegrond

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets