The Russian Tea Room in New York

Koop tickets nu
The Russian Tea Room in New York

Een lunch of diner in the Russian Tea Room in New York is een echte belevenis en een toevoeging aan uw trip. Laat de moderne Big Apple even voor wat het is en ga terug naar de jaren twintig. De roaring twenties, waarin drank illegaal was en thee werd geserveerd – een periode van klasse en luxe diners.

Geschiedenis en theater

De Russian Tea Room ligt op een absolute toplocatie en is een plek waar geschiedenis en kunst samenkomen. Vol trots worden werken van Picasso en Matisse gepresenteerd. Daarnaast was dit Madonna’s eerste werkplek in New York. De Russian Tea Room is gelegen in Midtown Manhattan, direct naast Carnegie Hall en vlakbij Lincoln Center. De inrichting bevat nog veel originele elementen uit 1927 en dankzij uitgebreide renovatiewerkzaamheden waant u zich in de sfeer van de Prohibition (de Drooglegging). Er wordt nu overigens wel alcohol geschonken. Deze 90+ jaar oude klassieker is een trekpleister voor dichters, zakenmannen, acteurs en politici en niet te vergeten de ideale locatie voor een romantisch diner.

Diner in de Russian Tea Room

Een diner in de Russian Tea Room is op zichzelf gezien een avond uit. Mocht u kaartjes hebben voor een opera- of balletvoorstelling in het naastgelegen Lincoln Center, dan verzorgt het personeel met alle plezier een ‘pre-theater arrangement’. Het diner bestaat uit een driegangenmenu. Probeer vooral ook de traditionele wijze van theedrinken uit de jaren twintig! Als u hier uw diner in de Russian Tea Room online boekt, bespaart u veel geld op de standaardprijzen. Drankjes zijn niet inbegrepen. Reken op iets meer dan $16 voor een glas wijn; een normale prijs in New York.

Reserveer hier uw tafel in The Russian Tea Room

Erics Tip: Neem echt de tijd om te genieten van alles wat de Russian Tea Room te bieden heeft. Ik beveel de Boeuf à la Stroganoff in combinatie met een goed glas wijn van harte aan. Het restaurant doet er alles aan om u niet alleen een maaltijd, maar een echte belevenis te bezorgen. De muziek, het personeel, het eten en de thee zijn tot in de puntjes verzorgd en dragen bij aan de bijzondere sfeer. Let op: De fooi is niet inbegrepen in de prijs. Het is zeer gebruikelijk om na de maaltijd een fooi van 15% achter te laten.

Russian Tea Room in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief