Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Pasen in New York

Pasen in New York

Koop tickets nu
Pasen in New York

Pasen in New York is niet erg groot, de winkels zijn gewoon open. Ook moet u weten dat er in de Verenigde Staten geen tweede paasdag wordt gevierd, in tegenstelling tot in Nederland.

Pasen valt altijd tussen 22 maart en 25 april. In 2019 valt Pasen op 21 en 22 april en Goede Vrijdag op 19 april.

Wat kunt u verwachten met Pasen in New York?

U zult tijdens Pasen in New York weinig verschil merken met andere dagen. Bijna alle winkels zijn geopend, evenals op Goede Vrijdag. Het is namelijk geen nationale feestdag.

Gele Paasei in New York Blauwe Paasei in New York

Wat kunt u doen tijdens Pasen in New York?

Met Pasen worden er op verschillende plaatsen evenementen georganiseerd waar paaseieren worden gezocht. Dit is geweldig als u kinderen heeft. Het is sowieso leuk om tijdens Pasen lekker ergens te gaan brunchen.

Ook is er met Pasen een parade. Deze parade is op Fifth Avenue en duurt van 10 uur ‘s ochtends tot 4 uur ‘s middags. De parade heeft geen praalwagens of drumbands, maar mensen lopen in paasoutfits en dragen paashoedjes. De outfits variëren van modieuze outfits en dierenpakken tot burgeroorlogskledij.

Er zijn ook verschillende evenementen voor het zoeken en schilderen van paaseieren, zoals bijvoorbeeld bij het Brooklyn Children’s Museum en het Children’s Museum of Manhattan. Bij de Trinity Church is er een Easter Fun Fest. U kunt natuurlijk ook een van de kerken in New York bezoeken. Veel kerken houden paasvieringen.

Paaszondag Brunch Cruise

Wilt u iets speciaals doen met Pasen in New York? Dan is deze brunch cruise iets voor u. U vaart langs verschillende hoogtepunten van Manhattan, zoals het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Ondertussen kunt u genieten van live jazzmuziek en een heerlijke paasbrunch in buffetvorm, met onbeperkte mimosa’s. Als u bent uitgegeten, zorgt de dj voor een feestelijke afsluiting van deze boottocht.

Boek uw tickets voor de Paaszondag Brunch Cruise hier

Chocolade Paasei in New York Paasei boord in New York

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets