Harry Potter Store in New York

Harry Potter Store in New York

De Harry Potter winkel in New York is de grootste Harry Potter Store ter wereld. Het drie verdiepingen tellende Harry Potter-walhalla ligt naast het Flatiron Building. Het staat geheel in het teken van de verhalen over de tovenaarsleerling en de spin-off Fantastic Beasts. De flagship store is een initiatief van Warner Bros. en biedt onderdak aan de grootste collectie Harry Potter- en Fantastic Beasts-merchandise ooit. Hier kunt u als Harry Potter-liefhebber dan ook uw hart ophalen!

Wizarding World in New York

De Harry Potter shop in New York meet een kleine 2000 m2. Daarmee is het the place to be voor alle Harry Potter-fans. Er zijn producten verkrijgbaar die bekend zijn uit de films, zoals Hogwarts capes, chocolade kikkers en Bertie Bott’s Every Flavor Beans. Daarnaast zijn er speciaal voor de New Yorkse winkel nieuwe producten ontwikkeld, waaronder een exclusieve lijn toverstokken. Als kers op de taart kunt u tijdens uw bezoek allerlei interactieve experiences ondergaan. Ook zijn er verschillende fotomomenten om uw bezoek aan de Harry Potter Store te vereeuwigen!

Erics tip: Elke fan van Harry Potter zal deze winkel een must visit vinden. Na de kassa, ook wanneer u niets gekocht heeft, kunt u bij de bar een originele, alcoholvrije Butterbeer kopen. De beker mag u meenemen en kunt u voor vertrek schoonspoelen bij de kranen aan de zijkant van de bar.

Harry Potter Store locatie

De Harry Potter Store is zeer centraal gelegen achter het iconische Flatiron Building. Als u de winkel bezoekt is het ook leuk om de buurt te ontdekken. Zo kunt u Madison Square Park bekijken of naar de Italiaanse markt Eataly gaan. Het fotografiemuseum van New York, Fotografiska, ligt op enkele minuten lopen van de Harry Potter Store.

Om uw Harry Potter-trip compleet te maken, raad ik u aan om tickets te kopen voor de indrukwekkende voorstelling Harry Potter and the Cursed Child op Broadway.

Naast de Harry Potter Store zijn er nog veel meer speelgoedwinkels in New York om te bezoeken.

Harry Potter Store - Interieur Harry Potter Store - New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief