Harry Potter Store in New York

Harry Potter Store in New York

De Harry Potter winkel in New York is de grootste Harry Potter Store ter wereld. Het drie verdiepingen tellende Harry Potter-walhalla ligt naast het Flatiron Building. Het staat geheel in het teken van de verhalen over de tovenaarsleerling en de spin-off Fantastic Beasts. De flagship store is een initiatief van Warner Bros. en biedt onderdak aan de grootste collectie Harry Potter- en Fantastic Beasts-merchandise ooit. Hier kun je als Harry Potter-liefhebber dan ook je hart ophalen!

 

De Harry Potter Store in New York opent in 2021

Wizarding World in New York

De Harry Potter shop in New York meet een kleine 2000 m2. Daarmee is het the place to be voor alle Harry Potter-fans. Er zijn producten verkrijgbaar die bekend zijn uit de films, zoals Hogwarts capes, chocolade kikkers en Bertie Bott’s Every Flavor Beans. Daarnaast zijn er speciaal voor de New Yorkse winkel nieuwe producten ontwikkeld, waaronder een exclusieve lijn toverstokken. Als kers op de taart kunt u tijdens uw bezoek allerlei interactieve experiences ondergaan. Ook zijn er verschillende fotomomenten om uw bezoek aan de Harry Potter Store te vereeuwigen!

Om uw Harry Potter-trip compleet te maken, raad ik u aan om tickets te kopen voor de indrukwekkende tweedelige voorstelling Harry Potter and the Cursed Child op Broadway.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets