Hudson River Dinner Cruise in New York (2 uur)

Hudson River Dinner Cruise in New York

De Hudson River Dinner Cruise in New York heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. In een jacht vaart u twee uur lang over de Hudson en de East River, terwijl u geniet van een driegangendiner. Onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan en komt u onder andere langs het Vrijheidsbeeld. De boot vertrekt aan de westkant van Manhattan, ter hoogte van Times Square en vaart rond Downtown Manhattan. U ziet verschillende bekende gebouwen en bruggen tijdens de tocht, zoals het One World Trade Center, de Brooklyn Bridge en de Manhattan Bridge. Hierna keert de jacht weer om en vaart u terug naar het beginpunt.

Deze dinner cruise is niet meer beschikbaar, u kunt de New York Dinner Cruise met Buffet boeken als alternatief

Interessante upgrades

Direct na de afvaart wordt de eerste gang van het diner geserveerd. U heeft de keuze uit verschillende gerechten, waarbij de nadruk ligt op verse, lokale ingrediënten. Het menu is erg divers, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast is er een aantal interessante upgrades te reserveren. Kies voor toevoeging van een wijnarrangement of open bar. Of pak echt uit en boek de VIP-optie, met een uitgebreide open bar en een gegarandeerde zitplaats bij het raam.

Erics Tip: De boot vertrekt om 19.00 uur, maar u kunt een uur van tevoren al boarden. Ik raad u aan om hier gebruik van te maken, zodat u de boot alvast kunt verkennen en een drankje kunt nemen op het buitendek voor het diner geserveerd wordt.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per mail, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de cruise, of op uw telefoon kunt laten zien als mobiel ticket.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Pier 81
  • Vertrektijd: 19.00 uur (boarden begint om 18.00 uur)
  • Dresscode: informele maar nette kleding (een spijkerbroek en nette sneakers zijn toegestaan, teenslippers niet)

Hudson River Dinner Cruise in New York - Boot Hudson River Dinner Cruise in New York - Uitzicht

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets