Goedkoop naar New York

Goedkoop naar New York

Naar New York gaan met een beperkt budget kan lastig zijn, het is zeker geen goedkope bestemming. Toch zijn er een aantal dingen die u kunt doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Van voordeelpassen tot uit eten gaan, ik heb wat tips op een rijtje gezet om zo min mogelijk dollars uit te geven tijdens uw trip naar New York.

Voordeelpassen

Als u van plan bent om attracties te bezoeken in New York, loont het absoluut om een voordeelpas aan te schaffen. U kunt geld besparen op entreetickets voor attracties en zelfs op tours en activiteiten zoals fietsverhuur. Er zijn een aantal verschillende passen waar u uit kunt kiezen. Welke pas het best bij u past is afhankelijk van hoelang u in New York bent, hoeveel en wat u wilt zien en hoe flexibel u bent in uw tijd.

Bekijk de verschillende voordeelpassen in New York hier

Goedkoop uit eten

In New York kunt u alle kanten op. Als het om eten gaat heeft de stad van alles te bieden! Toch kan uitgebreid uit eten gaan duur uitvallen en daar zit u niet op te wachten tijdens uw budgettrip. Gelukkig zijn er wat goede, goedkope opties om in de stad te eten waarbij u geld bespaart en toch uw vingers kunt aflikken.

Pizza

Laten we beginnen met mijn favoriet: pizza! Er zijn zo veel goede plekken om een slice pizza te eten. Het is snel, ideaal als u druk bent met sightseeing, en daarnaast ook goedkoop. Bij NY Pizza Suprema, naast Penn Station, haalt u een lekkere slice vanaf $ 3. Of probeer Joe’s Pizza op Carmine Street, hier kunt u al een slice halen vanaf $ 2,75!

New York Diner

Een traditionele plek om iets te eten is in een lokale New Yorkse diner. Het eten is er goedkoop en er is voldoende. Westway Diner op 9th Avenue is 24/7 open. Het is een echte typische diner: simpel eten en snel geserveerd. Als u naar een Broadwaymusical gaat, kunt u eten bij Theater Row Diner op West 42nd Street. Het menu is gespecialiseerd in panini’s, wraps, zeevruchten en traditionele huisgemaakte gerechten, u kunt hier een maaltijd eten voor zo’n $ 17. Als u een echte traditionele New Yorkse diner wilt ervaren gaat u naar Hector’s Cafe & Diner. Dit is een van de laatste ‘old school’ diners in New York. Het is een echte oase in het hippe en toeristische Meatpacking District.

Street food

Als u in New York bent met een beperkt budget kunt u ook net als de New Yorkers eten halen bij een van de vele foodtrucks op straat. In deze diverse stad kunt u veel meer halen dan alleen een hotdog: Mexicaanse taco’s, Koreaanse kip van de barbecue en Belgische wafels zijn allemaal te vinden in deze culinaire smeltkroes, en het hoeft niet veel te kosten.

Ga naar een sportwedstrijd

Een wedstrijd bijwonen van de Knicks of de Rangers in Madison Square Garden kan duur zijn, zeker als u met een groep bent. Gelukkig zijn er ook andere opties.

IJshockey of basketbal in Brooklyn

IJshockeyteam de Islanders en basketbalteam de Brooklyn Nets spelen in het Barclay’s Center in Brooklyn. Tickets voor allebei zijn heel betaalbaar, prijzen beginnen bij $ 25. De sfeer bij zo’n wedstrijd is fantastisch, zelfs als u geen sportliefhebber bent! U kunt de hele avond doorbrengen in het stadion dat makkelijk te bereiken is met de metro, het metrostation is naast het Barclay’s Center.

Honkbal of voetbal in het Yankee Stadium

Mijn favoriete team de New York Yankees speelt van april tot oktober regelmatig in het Yankee Stadium. Zeker als u op tijd boekt kunt u al tickets vinden vanaf $ 5. Niet zo’n sportliefhebber? Geen probleem, de sfeer en de ervaring alleen al zijn het waard om naar het stadion af te reizen.

New York City FC heeft het Yankee Stadium ook als thuisbasis en een voetbalwedstrijd hier bijwonen is zeker de moeite waard. Het stadion zelf bekijken is al een hele ervaring. Vanaf $ 20 kunt u al tickets kopen voor een gezellige middag met een New Yorkse touch.

Goedkoop naar New York - Voetbal  Goedkoop naar New York - Yankees

Vervoer

Manhattan is vrij groot. Soms is het geen optie om van A naar B te lopen en als u een beperkt budget heeft kan een taxi al snel duur worden, zeker in het New Yorkse verkeer.

Metro

Als u goedkoop, snel en makkelijk door de stad wilt reizen is de metro de beste optie. Gebruik de metroplattegrond in mijn gratis app, Eric’s New York, om eenvoudig te navigeren. U kunt zelfs van tevoren online MetroCards bestellen zodat u ze voor vertrek in huis heeft.

Fietsverhuur

Een andere manier om de stad te verkennen is door een fiets te huren. Hoe langer u de fiets huurt, hoe lager het uurtarief is. Bij de New York Pass en New York Explorer Pass zitten ook opties voor fietsverhuur inbegrepen. Huur een fiets, verken Central Park, Brooklyn en de Brooklyn Bridge en als u heel zelfverzekerd bent, kunt u zelfs de hele stad verkennen! Een leuke, budgetvriendelijke activiteit met het hele gezin.

Gratis app

Om makkelijk door New York te navigeren heb ik Eric’s New York app gelanceerd voor Android en iPhone. U kunt hem gratis downloaden en offline gebruiken, zodat u hem altijd kunt raadplegen als u onderweg bent. Of het nu gaat om van A naar B reizen met de metro, tickets kopen of het vinden van gratis WiFi hotspots; Eric’s New York zal u zeker helpen geld en tijd te besparen.

Gratis activiteiten

In een stad waar u gemakkelijk veel geld uitgeeft zijn er gelukkig ook opties waarbij u helemaal niets hoeft uit te geven. Ik heb deze lijst samengesteld van verschillende gratis dingen die er te doen zijn in New York, met informatie over de Staten Island Ferry, de Roosevelt Island Tram, Grand Central Terminal en een bezoek aan een van de vele parken. Allemaal gratis!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets