Luna Park in Coney Island Tickets

Koop tickets nu
Luna Park in Coney Island Tickets

Luna Park in Coney Island tickets koopt u online. In dit beroemde pretpark in New York kunt u attracties van hoge snelheid vinden, zoals de houten achtbaan de Cyclone, racen op de kartbaan, een ritje maken in een draaimolen of ringwerpen. Om het pretpark aan het strand van Coney Island te bezoeken, is het nodig om een Luna Park-ticket te kopen.

Koop uw tickets voor Luna Park hier

Contents

Luna Park in New York

In het begin van de twintigste eeuw openden verschillende pretparken hun deuren op Coney Island. Door een grote brand in 1944 werd een groot gedeelte van de parken vernietigd, gelukkig wisten iconische Coney Island-attracties zoals de in 1927 geopende achtbaan Cyclone en Nathan’s beroemde hotdogstand het vuur te ontsnappen. In 2010 werd er een nieuw Luna Park geopend met meer dan 25 attracties. Het pretpark is gelegen aan een boulevard vol kitscherige winkels en eetgelegenheden.

Attracties in Luna Park

In Luna Park is voor iedereen iets te vinden; van snelle achtbanen tot een kartbaan en van een draaimolen tot een speelhal. U zou het pretpark kunnen vergelijken met een kermis. Al meer dan honderd jaar is Coney Island dé plek voor amusement in New York, waardoor een aantal van de attracties beroemd zijn geworden.

Luna Park in Coney Island Tickets - Pretpark Luna Park in Coney Island Tickets - attractie

Houten achtbaan de Cyclone

De Cyclone is niet alleen de op twee na snelste houten achtbaan ter wereld, maar ook een officieel New York City Landmark, wat het een beschermde status geeft. Deze achtbaan levert met een snelheid van 96 kilometer per uur, opwindende dalingen, scherpe bochten en 27 hoogtevariaties genoeg spanning. De ‘Big Momma’ van Coney Island is zeker de moeite waard wanneer u Luna Park bezoekt.

Sling Shot

De naam van de attractie zegt het al; met een snelheid van meer dan 144 km/u wordt u afgevuurd en bereikt u een hoogte van 45 meter. De bolvormige constructie met aan beiden kanten een elastiek kan u het gevoel geven of u even kunt vliegen.

Thunderbolt

Mocht u een groot liefhebber zijn van achtbanen, dan raad ik een rit in de Thunderbolt sterk aan. De achtbaan heeft een val van 90 graden, scherpe bochten en genoeg G-kracht om de adrenaline door uw aderen te laten gieren.

Erics Tip: U kunt Luna Park het beste doordeweeks bezoeken. Op deze dagen is het rustiger en hoeft u dus ook minder lang in de rij te staan. Zo kunt u binnen een dag alle attracties langs die u wilt bezoeken.

Praktische informatie

Luna Park is verdeeld over verschillende plekken, met ertussen Deno’s Wonder Wheel Amusement Park. Met uw ticket kunt u een polsbandje ophalen bij de Guest Services Windows. Met het bandje heeft u onbeperkt toegang tot alle attracties van Luna Park, voor sommige attracties kan een toeslag gelden. Het pretpark is leuk om te bezoeken met kinderen; er is een attractie voor iedereen.

Coney Island is gemakkelijk te bereiken met de metro. Het metrostation is de eindstop van de lijnen D, F, N en Q. Hiervandaan kunt u gemakkelijk naar Luna Park lopen, dat u via de meerdere ingangen kunt betreden.

  • Locatie: Coney Island
  • Openingstijden: Luna Park is geopend van eind maart/ begin april tot eind oktober

Koop uw tickets voor Luna Park hier

Luna Park in Coney Island Tickets - Plezier Luna Park in Coney Island Tickets - Toegang

Hoeveel kost een ticket voor Luna Park in Coney Island?

Tickets voor Luna Park in Coney Island beginnen bij €60. Lees meer hier.

Is Luna Park in Coney Island gemakkelijk te bereiken?

Luna Park in Coney Island is te bereiken met de metro.

Wat is Luna Park in New York?

Luna Park in New York is een beroemd pretpark aan het strand van Coney Island. Lees meer hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets