New York Aquarium

Koop tickets nu
New York Aquarium

Het New York Aquarium bevindt zich in Coney Island en het is het enige aquarium in New York. Het aquarium wordt beheerd door de Wildlife Conservation Society en hun missie is om het aquatische wild te behouden en om respect voor de natuur te bevorderen. In het New York Aquarium leven honderden soorten waterdieren in replica’s van hun natuurlijke habitat.

Koop uw tickets voor het New York Aquarium inclusief 4D-film hier

Contents

New York Aquarium Exposities

Het New York Aquarium is een geweldige plek om te bezoeken met kinderen in New York. Er zijn meer dan 10.000 vissen en andere zeedieren te vinden is 16 verschillende habitats. Zo zwemmen de zeeotters en pinguïns tussen rotsen en bomen uit het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan. Ocean Wonders: Sharks! is een groot aquarium en informatiecentrum, volledig gewijd aan haaien. Breng een bezoekje aan het Aquatheater om de acrobatische kunsten van de zeeleeuwen te zien. De dieren treden meerdere keren per dag op met hun trainers.

Het NY Aquarium werd geopend op 10 december 1896 in Battery Park, Lower Manhattan, en is daarmee het oudste continu werkende aquarium van het land. Toen deze oorspronkelijke locatie in 1941 werd gesloten, werden de dieren tijdelijk overgebracht naar de Bronx Zoo totdat het nieuwe aquarium op 6 juni 1957 werd geopend op Coney Island.

NY Aquarium bezoeken

Door het gehele New York Aquarium zijn vrijwilligers te vinden en zij zullen alle vragen die u misschien heeft beantwoorden en u helpen om meer te weten te komen over iedere diersoort. Check het dagprogramma bij de ingang om te kijken hoe laat de dieren eten krijgen en zorg ervoor dat u dit niet mist. Er is ook een 4D-theater in het park waar een 3D-film wordt gecombineerd met extra zintuiglijke effecten.

Erics Tip: “Een bezoek aan het New York Aquarium is leuk om te combineren met een wandeling over de promenade in Coney Island en een aantal ritjes in de achtbanen in het aangrenzende Luna Park. Vergeet ook niet om de beroemde Nathan’s hotdog te testen!”

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als uw ticket, of kunt laten zien als mobiele ticket op uw telefoon.

  • Locatie: Surf Avenue and West 8th Street, Coney Island
  • Openingstijden: Dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur
  • Kinderen van 2 jaar en jonger zijn gratis

Koop uw tickets voor het New York Aquarium inclusief 4D-film hier

New York Aquarium - Voeren New York Aquarium - Koraalrif

Is het NYC aquarium gratis?

Het New York Aquarium is niet gratis, maar de toegang is inbegrepen bij de New York Sightseeing Pass.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets