National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

Koop tickets nu
National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey is een attractie bij Times Square in New York. Door middel van de modernste technieken wordt u meegenomen naar het leven in de oceaan. U ziet haaien, walvissen, inktvissen en zeeleeuwen van dichtbij, zonder nat te worden! De onderwaterwereld is tot leven gebracht door het Oscar en Emmy Award-winnende team dat ook verantwoordelijk is voor Game of Thrones en Martin Scorsese’s Hugo. En dat is natuurlijk een garantie voor indrukwekkende visuals!

 

National Geographic Encounter is helaas gesloten. Bekijk bezienswaardigheden in New York voor andere attracties in de buurt van Times Square.

Virtueel Aquarium

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey is te vergelijken met een virtueel aquarium en is maar liefst 5600 vierkante meter groot. Het bestaat uit twee delen. In eerste deel wordt u ondergedompeld in de beelden en geluiden van de oceaan. Samen met een gids loopt u door verschillende gebieden, elk met hun eigen leefomgeving en bewoners. Er is ook een digitale ‘speeltuin’ aanwezig, waarbij u kunt spelen met hologrammen, touchscreens en meer. Hier leert u meer over het behoud van de oceanen en wetenschappelijk onderzoek over dit onderwerp. In de hele encounter wordt gebruik gemaakt van geavanceerde beeld- en geluidstechnieken, aangekleed door een nagebouwde onderwaterwereld. Het voelt alsof u daadwerkelijk bent afgedaald tot onder de zeespiegel en oog in oog staat met de oceaanbewoners, zonder dat hier echte dieren of echt water voor gebruikt zijn. Voor een bezoek aan National Geographic Encounter: Ocean Odyssey moet u ongeveer 90 minuten uittrekken.

Erics Tip: National Geographic Encounter is een mooie attractie en vooral erg leuk om met kinderen te bezoeken, of wanneer u een specifieke interesse heeft voor de onderwaterwereld. Is het een dag slecht weer en bent u in de buurt van Times Square? Ga hier dan zeker naartoe!

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Onderwater National Geographic Encounter Ocean Odyssey - Oceaan

Praktische informatie

  • Openingstijden:
    • zondag – donderdag: 10.00 – 21.00 uur
    • vrijdag en zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
  • Locatie: 226 West 44th Street, tussen Broadway en 8th Avenue
  • Leeftijd: Vanwege de intensiteit van de ervaring is de encounter minder geschikt voor kinderen onder de 6.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief