Nickelodeon Universe Pretpark bij New York Tickets

Koop tickets nu
Nickelodeon Universe Amusement Park near New York Tickets

Bij New York ligt Nickelodeon Universe pretpark. Tickets voor het Nickelodeon pretpark koopt u online om verzekerd te zijn van toegang. Dit overdekte pretpark is onderdeel van de American Dream Mall in New Jersey, op korte reisafstand van Manhattan. Nickelodeon Universe staat volledig in het teken van alle animatiefiguren van Nickelodeon en is een leuk uitje voor het hele gezin. Omdat het attractiepark volledig indoor is, is het de perfecte activiteit voor een koude dag of regenachtige dag in New York.

Koop uw tickets voor Nickelodeon Universe bij New York hier

Nickelodeon Universe attracties

Nickelodeon in American Dream Mall is een volwaardig indoor pretpark, met attracties voor alle leeftijden. Het is het grootste overdekte pretpark van het westelijk halfrond en de attracties hebben indrukwekkende namen als Jimmy Neutron’s Atom Smasher, Kraang Prime Pandemonium, The Shredder en SpongeBob’s Jellyfish Jam. De rides variëren van kalme autobaantjes en draaimolens voor de kleinsten tot spannende achtbanen en drop towers voor oudere kinderen.

Bij de naam ‘Nickelodeon’ denkt u misschien vooral aan kleine kinderen, maar Nickelodeon Universe is veel meer dan dat. Er zijn meerdere achtbanen die over de kop en achterstevoren gaan. Ook de gemiddelde volwassene komt hier met trillende beentjes uit! Nickelodeon Universe is dan ook echt een park voor het hele gezin, waar zowel peuters en kleuters als tieners (en hun ouders) zich goed zullen vermaken. Heeft u niet zoveel tijd? Schaf dan naast een entreeticket ook een QuickPass aan. Met deze pas krijgt u voorrang bij tien van de attracties.

Nickelodeon Universe Amusement Park near New York Tickets Roller Coaster Nickelodeon Universe Amusement Park near New York Tickets Ride

Nickelodeon Universe Tickets combineren

In American Dream zijn naast Nickelodeon Universe ook andere attracties te vinden. Het is dan ook leuk om hier een hele dag door te brengen en meerdere dingen te bezoeken. Met de combinatie met het zwemparadijs DreamWorks Water Park bijvoorbeeld, beleeft u een gevarieerde dag die een hele andere ervaring biedt dan de rest van uw New York-trip. Een handige planning is om te starten bij Nickelodeon, hier heeft u aan zo’n twee tot vier uur voldoende om alle attracties die u leuk vindt een paar keer te doen. Daarna loopt u naar DreamWorks, om hier nog een aantal uur te zwemmen. Voor beide parken geldt: hoe vroeger, hoe rustiger. Waar u ook als eerste heen gaat, begin vroeg, zodat u de drukte voor bent.

Erics Tip: Als u American Dream bezoekt met oudere kinderen, is het ook mogelijk om de familie op te splitsen. Aangezien de winkels van de mall vlakbij zijn, kunnen de kinderen bijvoorbeeld naar het pretpark gaan, terwijl de ouders ondertussen shoppen. Kinderen vanaf 14 jaar mogen zonder begeleiding het park betreden.

Nickelodeon Universe Amusement Park near New York Tickets Inside the Theme Park Nickelodeon Universe Amusement Park near New York Tickets Attractions

Praktische informatie

U heeft voor Nickelodeon Universe een entreeticket nodig. Wilt u gebruikmaken van een QuickPass, dan dient u deze nog los aan te schaffen.

  • Locatie: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Openingstijden:
    • maandag – donderdag: 13.00 – 19.00 uur
    • vrijdag – zaterdag: 11.00 – 22.00 uur
    • zondag: 11.00 – 20.00 uur
  • Leeftijd: alle leeftijden, voor kinderen tot en met 2 jaar is geen ticket nodig

Koop uw tickets voor de Nickelodeon Universe bij New York hier


Waar is Nickelodeon Universe?

Er zijn twee vestigingen van Nickelodeon Universe, een hiervan is in de American Dream Mall bij New York.

Waar koop ik Nickelodeon pretpark tickets?

Tickets voor Nickelodeon Universe bij New York koopt u online. Lees hier meer.

Voor welke leeftijd is Nickelodeon Universe?

Het pretpark Nickelodeon Universe in de American Dream Mall bij New York is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn attracties voor kleine kinderen en voor tieners. Entree voor kinderen tot en met 2 jaar is gratis.

Hoeveel kost een Nickelodeon Universe bij New York ticket?

Tickets voor Nickelodeon Universe zijn vanaf € 67.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief