Mobiel Internet en Bellen in New York

Mobiel Internet en Bellen in New York

Mobiel internet en bellen in New York (bijvoorbeeld met uw iPhone of iPad) kan flink in de papieren lopen. Mobiele providers in Nederland brengen hoge kosten in rekening voor bellen en gebeld worden in de Verenigde Staten, om nog maar te zwijgen over de kosten voor het gebruik van internet. Het is vaak wel mogelijk om bij uw provider een databundel te kopen, die enkele dagen geldig is en de kosten beperkt houdt.

Op deze site kunt u een Data prepaid simkaart voor New York bestellen, ideaal als u veel wilt internetten en Whatsappen tijdens uw verblijf, zonder te eindigen met een torenhoge telefoonrekening. Als u deze prepaid simkaart koopt voor u naar New York gaat, kunt u uw Facebookstatus updaten, een selfie posten op Instagram, WhatsApp-berichten sturen naar het thuisfront en zo vaak als u wilt NewYork.nl bezoeken. De kaart heeft 12GB data en is 30 dagen geldig, zodat u geen dag offline hoeft te zijn tijdens uw citytrip.

Daarnaast kunt u op veel plekken in New York gebruikmaken van gratis wifi, wat natuurlijk de goedkoopste manier is om online te zijn tijdens uw verblijf. U kunt deze plattegrond bekijken voor een overzicht van plekken met gratis wifi in New York.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets