Mobiel Internet en Bellen in New York

Koop tickets nu
Mobiel Internet en Bellen in New York

Wat zijn de kosten voor het gebruiken van mobiel internet in New York? Dat hangt er vooral van af of u altijd online wilt zijn, of dat u periodiek iets wilt opzoeken. Als u altijd online wilt zijn, koop dan een prepaid Amerikaanse simkaart. Nederlandse providers rekenen hoge prijzen voor dataroaming (ook voor bellen en sms’en) en in New York kunt u een simkaart krijgen met een onbeperkte 4 of 5G-databundel. Als u periodiek iets wilt opzoeken kunt u het beste gebruik maken van de WiFi in het hotel of de WiFi-hotspots verspreid over de stad.

Eric’s New York

In New York zijn er veel plaatsen waar u gratis WiFi kunt gebruiken. Zelfs de oude openbare telefooncellen zijn omgebouwd tot WiFi-spots, genaamd LinkNYC. Dit is natuurlijk de goedkoopste manier om online en in contact te blijven tijdens uw bezoek aan de stad. Op veel plekken kunt u op Instagram of Facebook scrollen zonder u zorgen te hoeven maken over de enorme roamingkosten. De meeste metrostations, cafés en parken bieden een gratis WiFi-verbinding. Ik heb alle gratis WiFi-hotspots in New York verzameld in mijn app Eric’s New York. Deze app update ik regelmatig en ik voeg alleen een hotspot toe als deze helemaal gratis is, u hoeft niet eerst een kopje koffie te kopen!

Waar een simkaart kopen in New York

Er zijn een aantal plekken waar u een Amerikaanse simkaart kunt kopen. U kunt naar een BestBuy gaan waar u alle providers vindt. Of u kunt bijvoorbeeld naar een T-Mobile winkel gaan. U zult ook merken dat de meeste drogisterijen ook verschillende simkaarten hebben. U kunt hier ook online vooraf bestellen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets