Elektronica en Gadgets in New York

Electronics and Gadget in New York

Het is over het algemeen goedkoper om elektronica en gadgets in New York te kopen dan in Nederland. Daarnaast zijn veel van dit soort winkels überhaupt een bezoekje waard, zelfs als u niet van plan bent veel te kopen. Een ander belangrijk punt om in gedachten te houden, is dat u beter geen elektronica of gadgets kunt kopen in de winkels rond Times Square en het Empire State Building. Vooral bij winkels die ook souvenirs verkopen moet u zo snel mogelijk wegwezen! Deze zaken lokken u met lage prijzen, maar eenmaal binnen komt het verhaal dat alles uitverkocht is, en proberen ze u iets duurders aan te smeren. In de meeste gevallen zit er op deze producten niet eens garantie, en vaak zijn ze zelfs al gebruikt. Neem geen risico’s en koop enkel bij geautoriseerde verkopers.

B&H Photo Video

B&H Photo Video is de droom van iedere fotograaf en fotografieliefhebber. Ze hebben niet alleen een groot aanbod camera’s, lenzen en andere accessoires, maar ook goede prijzen en enthousiast, behulpzaam personeel. Hoewel hun USP op fotografiegebied ligt, vindt u hier ook computers, audio- en videoapparatuur, telefoons, tablets en andere elektronica. Deze winkel is op vrijdag vanaf 14.00 uur en op zaterdag gesloten, in verband met de Joodse Sabbath.

U krijgt een gratis cadeau bij een besteding van $ 50 of meer in de winkel. Laat deze code: E209744 en uw bon zien aan de medewerkers bij de tourism balie in de buurt van de uitgang om uw gratis cadeau te ontvangen.

Elektronica en Gadgets in New York - B&H Elektronica en Gadgets in New York - Apple Store Grand Central

Apple Store

Voor al uw iPhones, iPads, iPods en andere Appleproducten gaat u natuurlijk naar de Apple store. Zo weet u zeker dat u officiële spullen koopt mét garantie. En daar komt nog eens bij dat de Apple Stores op Fifth Avenue en in Grand Central Station een lust voor het oog zijn!

Hammacher Schlemmer

Hammacher Schlemmer: iets dat ooit, in 1848, als ijzerhandel begon, groeide uit tot een van de leukste, meest aparte shopervaringen in New York. U vindt er de standaarditems, zoals telefoons, computers, camera’s en allerlei andere elektronische apparaten, maar de kans is groot dat u de deur uit loopt met een van de fascinerende gadgets van Hammacher Schlemmer. Denk: elektrische wijnopeners, koptelefoons vermomd als oorwarmers, draagbare miniwasmachines en nog veel meer zaken waarvan u niet wist dat u ze nodig had, totdat u ze hier zag. Dit is dé plek om een uniek cadeau te scoren, vooral omdat u op de meeste producten levenslang garantie krijgt.

Best Buy

Best Buy is een van Amerika’s grootste retailers en een concurrent van Amazon. Het verschil is dat Best Buy zich vooral focust op ‘offline’ shoppen, terwijl Amazon zich voornamelijk op de online markt richt. In New York alleen al heeft Best Buy tien winkels, waar u terecht kunt voor computers, tv’s, camera’s en mobiele telefoons, maar ook voor vaatwassers en koffiezetapparaten. Verder is het een van de weinige plekken waar u nog prepaidtelefoons en -simkaarten kunt kopen.

Erics Tips: Vergeet niet dat alle elektronica gekocht in New York werken op 110 volt en een US stekker hebben. Voor de meeste apparaten (zoals laptops, tablets en telefoons) kunt u thuis een simpele adapter kopen, maar check dit voor u een apparaat koopt. Hou er ook rekening mee dat u maximaal 430 euro belasting vrij mag invoeren naar de EU. Houd wel rekening met het feit dat op de prijskaartjes van elektronische apparaten niet de speciale New York-btw (8,875%) vermeld wordt, en dat deze er pas bijgeteld wordt aan de kassa.

Electronics and Gadgets in NYC - BestBuy Electronics and Gadgets in NYC - Apple Store

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets