Romantische hotels in New York

Romantische Hotels in New York

Een romantische overnachting maakt het verblijf in New York extra leuk. Er zijn vele romantische hotels in New York en wat is er nou mooier dan de dag af te sluiten in zo’n hotel? Lees snel verder voor mijn selectie van romantische hotels in New York.

Contents

The Jane

Een van de ‘cosy’ hotels is The Jane. Het is een nostalgisch hotel in Greenwich Village. De kamers zijn erg klein, dus knus. Daarbij is het hotel relatief goedkoop. Leuk voor jonge stellen dus!

Klik hier om een kamer bij The Jane te boeken

Romantische Hotels in NYC - The Jane Romantische Hotels in NYC - The Jane Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown ligt heel erg centraal, vijf blokken ten zuiden van Central Park en dichtbij Broadway. Perfect om te combineren met een diner bij een van de romantische restaurants in New York. Conrad New York Midtown heeft prachtige ruime kamers en als u geluk heeft, heeft u uitzicht op Central Park. Ik raad u overigens aan om zelf ergens te ontbijten; het hotelontbijt is erg overrated.

Klik hier om een kamer bij Conrad New York Midtown te boeken

Romantische Hotels in NYC - The London Romantische Hotels in NYC - The London NYC

ModernHaus SoHo

The ModernHaus SoHo ligt in een hartstikke leuke en hippe buurt in New York, vol boetiekjes, bars en restaurants. Het hotel is modern en heeft een rooftopbar met prachtig uitzicht over de Hudson River. Deze plek is echt aan te raden voor jonge stellen en de lokale jonge professionals bezoeken deze rooftopbar ook regelmatig.

Klik hier om een kamer bij ModernHaus SoHo te boeken

Romantische Hotels in NYC - The James Romantische Hotels in NYC - The James Hotel

The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel ligt midden in Midtown, vlakbij Rockefeller Center. Het hotel heeft mooie ruime kamers in een vrij romantische stijl. Dit is een mooi hotel om naartoe te gaan met uw partner en om misschien wel uw huwelijksdag te vieren.

Klik hier om een kamer bij The Michelangelo Hotel te boeken

Romantische Hotels in NYC - Michelangelo Romantische Hotels in NYC - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

De W Hotels hebben een goede service; u kunt een massage op de kamer boeken of u kunt een cocktail drinken in de bar. Alle vestigingen van W Hotel zijn goed, maar persoonlijk raad ik die op Union Square of in Midtown aan.

Klik hier om een kamer bij W Hotels te boeken

Romantische Hotels in NYC - The W Hotel Romantische Hotels in NYC - The W Hotel Union Square

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets