Star Wars Fan Exhibition in New York Tickets

Star Wars Fan Exhibition in New York Tickets - Yoda

Star Wars Fan Exhibition in New York tickets kunt u online kopen. The Fans Strike Back: The Largest Star Wars Fan Exhibition is een tentoonstelling met meer dan 600 officiële items uit Star Wars. De foto’s, kostuums, figuren en nog vele meer items zijn verzameld door fans, voor fans. Dompel u onder in de wereld van Star Wars in NYC.

Helaas is The Fans Strike Back: Star Wars Fan Exhibition in New York gesloten. Bekijk de kalender om te zien wat u kunt doen tijdens uw trip. 

Star Wars Fan Exhibition in New York

The Fans Strike Back: The Exhibition NYC bestaat uit meer dan 600 verzamelobjecten die door fans van de Star Wars films zijn verzameld. Tijdens de expositie kunt u oog in oog staan met een Samurai Stormtrooper en een 74-z speeder fiets. De collectie, waar meer dan 40 jaar werk in zit, toont onder meer 50 unieke sculpturen, verschillende lichtzwaarden en helmen. Tijdens uw bezoek kunt u gebruik maken van een audio gids die u meeneemt langs alle objecten.

Star Wars Fan Exhibition in New York Tickets - objecten Star Wars Fan Exhibition in New York Tickets

Erics Tip: Gemiddeld besteden mensen een uur bij de tentoonstelling. Doordat The Fans Strike Back in Chelsea ligt, kunt u het combineren met een bezoek aan Chelsea Market en een wandeling over High Line Park.

Praktische informatie

De tentoonstelling is toegankelijk voor alle leeftijden. Voorafgaand is het nodig om uw ticket te kopen, dit is namelijk niet mogelijk aan de deur.

  • Adres: 526 6th Avenue, in Chelsea

Waar kan ik tickets kopen voor Star Wars Fan Exhibition in New York?

Tickets voor Star Wars Fan Exhibition in New York koopt u hier.

Hoe lang heb ik nodig om Star Wars Fan Exhibition in New York te bezoeken?

Gemiddeld besteden mensen een uur bij de expositie. Lees meer over The Fans Strike Back hier.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief