Van JFK naar Newark of Newark naar JFK

Van JFK naar Newark of Newark naar JFK

U kunt op meerdere manieren van JFK naar Newark (of van Newark naar JFK) reizen. Er bestaat bijvoorbeeld een treinverbinding tussen de twee vliegvelden. Houd er echter rekening mee dat u dan twee keer over moet stappen. Als u met bagage reist en weinig tijd heeft, is deze optie niet aan te raden. Daarbij heeft u voor dit traject drie verschillende kaartjes nodig.

Contents

Taxi van JFK naar Newark of Newark naar JFK

Hoewel de taxi een betere optie is dan de trein, raad ik dit ook af. Omdat JFK Airport gelegen is in de staat New York en Newark in de staat New Jersey, kunnen taxichauffeurs een speciaal tarief rekenen. Daarnaast rijden ze vaak door het drukke Manhattan waardoor de ritprijs snel stijgt.

Mocht u toch kiezen voor een taxi van JFK naar Newark Airport, reken dan op een bedrag van minstens $160 + tol, $20 Newark Airport Surcharge en fooi. Een taxi van Newark naar JFK kost u minder dan dat. Ik raad echter altijd aan om vooraf online een luchthaventransfer te boeken. Het boeken van een SUV is ook zeker aan te raden als u met meerdere personen reist, daarin kunnen namelijk maximaal zes passagiers worden vervoerd. Als u met hetzelfde aantal passagiers per taxi wilt reizen, zult u twee taxi’s moeten nemen.

Hoe boek ik een luchthaventransfer?

Het vooraf online boeken van een luchthaventransfer is niet alleen goedkoper, maar bespaart u veel tijd en voorkomt stresssituaties. Om een privé luchthaventransfer van John F. Kennedy International Airport (JFK) naar Newark Airport (EWR) of vice versa te boeken, heeft u uw vluchtgegevens nodig.

U kunt kiezen uit een personenauto voor maximaal drie passagiers, een minibus voor maximaal vijf passagiers of een SUV voor maximaal zes passagiers. Bij aankomst hoeft u enkel de voucher te laten zien aan de chauffeur.

Houdt er rekening mee dat dit een privé luchthaventransfer betreft. Dit houdt in dat het aantal passagiers de prijs niet beïnvloedt. Wanneer u dus met meerdere personen reist, zijn de kosten per persoon lager.

Transferopties

Een sedan van JFK naar EWR / EWR naar JFK (maximaal 3 personen)
Boek hier een sedan voor een privétransfer tussen luchthavens 

Een minibus van JFK naar EWR / EWR naar JFK (maximaal 5 personen)
Boek hier een minibus voor een privétransfer tussen luchthavens

Een SUV van JFK naar EWR / EWR naar JFK (maximaal 6 personen)
Boek hier een SUV voor een privétransfer tussen luchthavens

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets