Menu
Verblijf in New York

Verblijf in New York

Tijdens uw bezoek aan New York wilt u natuurlijk wel genieten van een heerlijke nachtrust. 3, 4 of 5 sterren hotels zoals citizenM of het Novotel Times Square hotel? De onderstaande specialisten hebben een ruim aanbod. U boekt makkelijk en snel online uw hotel in New York. Vaak is apart een hotel en een vlucht boeken goedkoper dan een pakketreis. Daarbij kunt u ook het hotel van uw dromen kiezen!

Erics Tip: Kies voor een hotel in Midtown als u voor het eerst gaat. Dan zit u overal dichtbij. Hotels zijn duur maar het Hotel New Yorker, het Wellington hotel of het Edison hotel zijn prima hotels voor een redelijke prijs. Deze zijn te boeken via Expedia (evt. ook inc. een vlucht).

TUI logoTUI

Boek online een hotel in (en evt een vlucht naar) New York bij TUI. Bekijk de aanbiedingen.
Website

hotelscomHotels.com

Hotels.com biedt u keuze uit meer dan 300,000 hotels over de gehele wereld, en dus ook in New York met gegarandeerd de beste prijzen.
Bekijk het aanbod van hotels.com.

bookingsBooking.com

Het bedrijf BOOKING.COM is marktleider in Europa op het gebied van online hotelreserveringen. Boek uw hotel in New York snel en makkelijk online.
Bekijk het aanbod van booking.com

expedia logoExpedia.nl

Expedia is een website waar u zowel een volledige trip kan boeken als wel alleen een hotel. Ze hebben erg veel hotels tegen de beste prijzen.
Klik hier naar het New York aanbod te gaan

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets