9/11 Memorial en Financial District Tour

Koop tickets nu
9/11 Memorial en Financial District Tour

Deelnemen aan een tour rondom Ground Zero is erg leerzaam. Tijdens de rondleiding te voet komt u meer te weten over de terroristische aanslagen van 11 september en de daaropvolgende periode. Daarnaast komt de  geschiedenis van het New York Financial district aan bod en de invloed ervan op New York City en de Verenigde Staten. De gidsen zijn op een persoonlijke manier betrokken geweest bij de gebeurtenissen van 9/11 en zullen hun verhaal delen terwijl u de plek van het voormalige World Trade Center verkent.

Boek tickets voor de 9/11 Memorial en Ground Zero Walking Tour hier

Rondleiding Lower Manhattan en New York Financial District

Zowel de ochtend- als de middagrondleiding start vanaf Saint Paul’s Chapel, tussen Fulton en Vesey Street. U begint met een bezoek aan Saint Paul’s Chapel en gaat vervolgens naar Ground Zero. Omdat de rondleidingen plaatsvinden in kleine groepen, is het verstandig om hier vooraf online tickets te bestellen. Zorg dat u ten minste tien minuten van tevoren aanwezig bent, want de tour vertrekt stipt op tijd. Tijdens het boeken van de rondleiding heeft u de optie om te kiezen voor een upgrade waarmee u toegang krijgt tot het 9/11 Museum. Wilt u gebruikmaken van deze upgrade? Kies dan tijdens het bestellen van tickets voor ‘tour inclusief museum’. Het is belangrijk om de juiste optie aan te klikken tijdens de bestelling, omdat de tickets naderhand niet meer gewijzigd kunnen worden.

911 Memorial and Financial District Tour in New York One World Observatory Financial District Tour in NYC - 911 Memorial

Persoonlijke Verhalen 9/11 en St Paul’s Chapel

Iedereen weet nog precies wat hij/zij aan het doen was toen de terroristische aanslagen van 11 september plaatsvonden. De gids vertelt over zijn persoonlijke ervaringen in relatie tot de gebeurtenissen en over de periode erna. Ook bezoekt u een ontroerende tentoonstelling in de St Paul’s Chapel en hoort u verhalen over de tijd waarin de kerk een toevluchtsoord was voor mensen die betrokken waren bij de werkzaamheden direct na de aanslagen en de wederopbouw.

Heeft u gekozen voor de tour inclusief tickets voor het 9/11 Museum? Dan zal de gids u vertellen wat u kunt verwachten voordat u op eigen gelegenheid het museum gaat bezoeken. Een bezoek aan het 9/11 Museum is een ontroerende ervaring. Lees hier meer.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen of kunt tonen als mobiele voucher op uw smartphone.

  • Duur: 1,5 uur
  • Vertrekpunt: St. Paul’s Chapel
  • Vertrektijd: dagelijks om 9.30, 10.30 en 14.00 uur

Boek hier de 9/11 Memorial en Ground Zero Walking Tour

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets