Washington D.C. met de trein vanuit New York

Koop tickets nu
Dagtrip vanuit New York naar Washington D.C. met de bus - Lincoln Memorial

Een dagtrip met de trein naar Washington D.C. is zó gemaakt vanuit New York. Dus, als u toch in New York bent, waarom zou u dan niet een bezoekje brengen aan de Amerikaanse hoofdstad? Er is hier veel meer te zien en te doen dan slechts het Witte Huis bezoeken. Wat dacht u van de Arlington begraafplaats of de gratis Smithsonian Musea? Er is genoeg tijd om al deze belangrijke plekken uit de Amerikaanse geschiedenis te bezoeken. De dagtrip begint op Penn Station in Midtown Manhattan (33rd Street, tussen 7th en 8th Avenue) en is inclusief lunch en bustour.

 

Boek de dagtrip vanuit New York naar Washington D.C. dagtrip met de trein hier

Een dag in Washington D.C.

De treinreis zelf duurt 3 tot 3,5 uur. ’s Ochtends arriveert u in Washington D.C. nadat u onderweg van het uitzicht heeft kunnen genieten. Een 2-gangenlunch met gereserveerde plekken in het Hard Rock Cafe is inbegrepen. Voor en na de lunch heeft u genoeg tijd om de stad te ontdekken. Neem de Hop-on Hop-off bustour door de hoofdstad, waar u bij de bezienswaardigheden af kunt stappen. Draag comfortabele schoenen en kleding, want u bent ’s avonds laat pas terug in New York. Het is aan te raden om een tasje met water en snacks mee te nemen – en vergeet ’s zomers de zonnebrand niet.

New York to Washington D C by Train Day Trip Arlington CemeteryNew York to Washington D C met de trein Day Trip White House

Sightseeing: het Witte Huis en de Arlington Begraafplaats

De bus stopt onder meer bij de US Capitol, de Library of Congress, Georgetown en natuurlijk bij het Witte Huis. Een bezoek aan de Arlington National Cemetery, de militaire begraafplaats waar veel bekende Amerikanen begraven liggen, is ook zeker een stop waard. Hier vindt u het Lincolnmonument en de monumenten voor de gevallen soldaten tijdens de oorlogen in Korea en Vietnam. Met een beetje geluk maakt u ook de beroemde wisseling van de wacht mee. Zorg er wel voor dat u op tijd weer richting de bus gaat, zodat u de trein terug naar New York niet mist.

Erics Tip: Een dagje Washington D.C. is erg kort, vooral omdat er zoveel te zien is. U heeft veel vrijheid om deze dag naar eigen idee in te richten, dus ik raad aan om van te voren een duidelijk schema te maken, zodat u weet waar u heen wilt. Zo haalt u het meeste uit uw dag en bespaart u kostbare tijd. Een ander idee is om een tweedaagse trip naar Amish Country, Philadelphia en Washington te boeken en een extra dag in Washington D.C. door te brengen. Geloof me; het is het waard!

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Let op: Als u deze reis 15 dagen of korter voor vertrek boekt, wordt er een toeslag gerekend.
  • Vertrekpunt: Pennsylvania Station (33rd St, tussen 7th and 8th Ave.)

Boek de dagtrip vanuit New York naar Washington D.C. dagtrip met de trein hier

Misschien vindt u dit ook interessant:

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets