Zeiltocht met speciaalbier, wijnproeverij of jazz in New York

Zeiltocht met speciaalbier, wijnproeverij of jazz in New York

Als u een zeiltocht op een historisch schip wilt maken en van een glas wijn of bier of van jazz muziek wilt genieten, kunt u mee op een van de Classis Schooner Sailing Tours. Daarnaast heeft u aan boord een prachtig uitzicht over de skyline van Manhattan! Er zijn drie verschillende tochten beschikbaar: de Jazz Sailing Tour, de Wine-Tasting Sailing Tour en de Craft Beer Sailing Tour. Ze zijn allemaal erg leuk om te doen. Bij iedere tour kunt u genieten van de gehele Manhattan skyline, inclusief het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en de Brooklyn Bridge. Let op: deze tochten zijn seizoensgebonden.

Wine-Tasting Sailing Tour

Proef verschillende soorten fijne wijnen van Amerika’s oudste en bekendste wijnhuizen. De wijnexpert die aanwezig is, zal u op een leuke manier vertellen over de verschillende wijnen. U leert nieuwe smaken kennen en bij terugkomst thuis kunt u met uw wijnkennis indruk maken op uw vrienden. De proeverij wordt compleet gemaakt met een selectie kazen en een snack.

Het schip, de Shearwater, waarmee u zal varen heeft een rijke geschiedenis. Het is in 1929 gebouwd met eik en vandaag de dag is het het enige historisch drijvende herkenningspunt van New York. Door de jaren heen is het schip goed onderhouden en gerestaureerd, zodat ook u kan genieten van het schip. In de Tweede Wereldoorlog is de Shearwater zwart geverfd en werd het gebruikt als patrouilleschip langs de kust. In de jaren zeventig werd het een laboratorium voor onderzoek naar werk- en levensstress onderwater. Nu vervoert het ongeveer vijftig passagiers en crewleden en biedt het hen een onvergetelijke ervaring.

U kunt deze tour hier boeken

Craft Beer Sailing Tour

In de Verenigde Staten zijn er meer dan 1.500 brouwerijen, dus het juiste en lekkerste speciaalbier kiezen kan erg moeilijk zijn. Speciaalbier is bier dat komt van kleine, onafhankelijke en traditionele brouwerijen. Aan boord zal u dus een van de fijnste speciaalbieren drinken die u ook niet snel ergens anders zal tegenkomen. Proef verschillende bieren onder het genot van delicatessen en kaas. Natuurlijk moet u tijdens de zeiltocht niet vergeten te genieten van de New York skyline!

Klik hier om deze tour te boeken

Jazz Sailing Tour

Laat de drukke straten van Manhattan achter u en geniet van een avond ‘jazz en blues’ luisteren op een prachtig zeilschip. De perfecte manier om een warme zomeravond te spenderen. Een jazzgitarist en saxofonist zorgen ervoor dat u de hele avond lang wordt geëntertaind. Bewonder de verlichte Manhattan skyline en denk terug aan de geschiedenis van jazz, die is ontstaan in het zuiden en bekend is geworden dankzij geweldige muzikanten uit Harlem. Zie het Vrijheidsbeeld en het One World Trade Center oplichten, terwijl u lekker zit te relaxen.

Klik hier om de Jazz Sailing Tour te boeken

Als tickets voor de Jazz Sailin Tour niet beschikbaar zijn, boek dan deze Manhattan Evening Jazz Cruise.

Zeiltocht met speciaalbier, wijnproeverij of jazz in New York - Vrijheidsbeeld

Wijngaard Dagtrip

Als u liever op het land blijft, maar toch een slokje heerlijke wijn wilt drinken, kunt u een wijngaard tour vanuit New York maken langs de beste wijngaarden van Long Island. Onderweg naar North Fork stopt u bij verschillende wijnhuizen waar u proeverijen krijgt. Leer meer over de Long Island Wine Country terwijl u geniet van het landschap en de wijnen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief