Empire State Building Tickets

Koop tickets nu

Het kopen van Empire State Building tickets voor u naar New York gaat, bespaart u tijd. Het Empire State Building is een van de bekendste gebouwen in New York en niet zonder reden: vanaf de 86ste verdieping heeft u een geweldig uitzicht over de stad. Als het uw eerste keer is in New York moet dit zeker op uw to-do-list staan!

Wanneer u tickets koopt, kun u kiezen uit standaard tickets of express tickets. U kunt ook een kortingspas kopen (zie hieronder) voor gratis toegang. Als u de 102e verdieping wilt bezoeken, kunt u de tickets ter plaatse upgraden. Tot slot is er de optie voor tickets inclusief de Skyride. De Skyride is een oude vliegsimulator en het geld niet waard.

Koop hier uw tickets voor het Empire State Building

Erics Tip: Nadat u tickets heeft besteld, ontvangt u een voucher die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien bij de ingang van het Empire State Building.

Uitzicht vanaf Empire State Building

Wanneer kan ik het beste naar het Empire State Building gaan?

Het Empire State Building is 365 dagen per jaar geopend, ongeacht het weer. Het is open van acht uur ‘s morgens tot twee uur ‘s nachts, maar de laatste lift gaat om 1.15 uur naar boven. Het is slim om van te voren even het zicht te checken. Is het een minder heldere dag, wacht dan tot de zichtbaarheid verbeterd is. Wilt u de ergste drukte vermijden, ga dan vóór 10.00 uur of na 21.00 uur.

Met de New York CityPASS mag u het Empire State Building twee keer bezoeken. U mag namelijk dezelfde dag ’s avond gratis terugkomen. Geniet zowel overdag als ’s avonds van het prachtige uitzicht over New York. Van mei tot en met augustus mag u het Empire State Building tussen 22.00 uur en sluitingstijd voor de tweede keer bezoeken. Van september tot en met april bent u tussen 20.00 uur en sluitingstijd voor de tweede keer welkom.

Als ik online kaartjes koop, kan ik dan komen wanneer ik wil?

Ja. Als u online tickets koopt, dan kunt u het gebouw in wanneer u dat wilt. U moet wel een datum opgeven bij het bestellen, maar u zult zien dat de datum niets uitmaakt bij het inwisselen van de voucher. U hoeft deze dus niet om te wisselen voor een met een andere datum; u levert hem gewoon zo in.

U heeft trouwens ook de mogelijkheid om een Express Pass te kopen. Dat kost u dan net wat meer, maar u krijgt wel voorrang in zowel de rij voor de kaartjes als de rij voor de security. Zelf zou ik hier alleen voor kiezen als ik niet zoveel tijd had en snel en gemakkelijk toegang wilde tot het Empire State Building.

New York Empire State Building Empire State Building in NYC - uitzicht

Zijn er mogelijkheden om korting te krijgen op de toegangsprijs?

Ja! Als u een New York Pass, een Explorer Pass of een New York CityPASS koopt, krijgt u daarmee gratis toegang tot het Empire State Building. In dit geval hoeft u al helemaal geen rekening met data te houden of te reserveren. De kortingskaart moet wel geldig zijn, uiteraard.

Het Empire State Building is heel goed ‘s avonds te bezichtigen – beter dan Top of the Rock, aangezien Central Park niet verlicht is. Heeft u een New York CityPASS dan kunt u het Empire State Building overdag bezoeken en ‘s avonds nog een keertje terugkomen. Een mogelijkheid die u met een los kaartje niet heeft! Als het uw eerste bezoek is, dan is het leuk om de audiotour te doen. Deze krijgt u er gratis bij.

Wat is de betekenis van de verlichting van het Empire State Building?

Het Empire State Building heeft LED-schijnwerpers die het gebouw in maar liefst twaalf miljoen verschillende kleurcombinaties kunnen verlichten! De kleur van de toren wordt aangepast bij speciale gelegenheden en feestdagen. Op een normale dag zult u het Empire State Building wit verlicht aantreffen. Op Independence Day is de toren rood, wit en blauw gekleurd. Door deze aanpassingen is iedere keer dat u het gebouw ziet een unieke ervaring.

Erics Tip: Zelf vind ik Top of the Rock interessanter dan het Empire State Building, maar als het uw eerste keer in New York is dan moet u er toch echt wel even heen. Wilt u meerdere attracties gaan bezichtigen, schaf dan een kortingspas aan. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook tijd! En mocht u toevallig het plan hebben een huwelijksaanzoek te doen op het Empire State Building, kies dan bij voorkeur voor een donderdag, vrijdag of zaterdag; dan staat er vanaf 22.00 uur een saxofonist te spelen.

Empire State in New York - nacht uitzicht

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store