Aladdin op Broadway Tickets

Aladdin op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Aladdin op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets makkelijk online kopen, wat u geld en tijd bespaart. De musical Aladdin op Broadway in New York is gebaseerd op de o zo geliefde, gelijknamige Disneyklassieker. De film Aladdin, die in 1992 uitkwam, was een daverend succes, met een Oscar als bekroning. Aladdin is gebaseerd op eeuwenoude Arabische volksverhalen, waaronder ‘Duizend-en-een-nacht’, en vertelt het verhaal van een stad vol royalty, wat zakkenrollers en natuurlijk die ene speciale geest… Nu is het moment daar, dat u en uw kinderen dit sprookje op Broadway in het New Amsterdam Theatre kunnen herbeleven, in een theater waarvan het podium op magische wijze is omgetoverd tot de stad Agrabah.

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier

Koop Aladdin tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

De Grot der Wonderen en prinses Jasmine

In de Grot der Wonderen ligt een magische lamp begraven. In de lamp woont een geest, die drie wensen kan doen uitkomen. De gemene tovenaar Jafar, die grootvizier is van de sultan van Agrabah, jaagt op deze lamp, zodat hij de nieuwe sultan kan worden. Echter, er kunnen slechts enkele mensen de grot in, en Jafar behoort niet tot de gelukkigen. Nadat Aladdin onterecht gearresteerd is voor het kidnappen van Prinses Jasmine , zet Jafar hem in om de lamp te bemachtigen. Gelukkig verloopt dit niet volgens plan! Zo komt het dat het uiteindelijk Aladdin is die de lamp oppoetst, en daarmee de geest (Genie) bevrijdt die drie van zijn wensen zal vervullen. Aladdins eerste wens is om een prins te worden, zodat hij in aanmerking kan komen bij Prinses Jasmine. Maar zal Jasmine vallen voor deze ‘Prins Ali’? En zal Jafar erin slagen om sultan te worden?

Aladdin op Broadway Tickets - Genie en Aladdin Aladdin op Broadway Tickets - Arabian Nights

Een magische avond

Deze Broadway-productie is minstens zo magisch als de oorspronkelijke animatiefilm – inclusief vliegend tapijt! De musical bevat niet alleen hits als ‘A Whole New World’ en ‘Prince Ali’, maar ook nieuwe liedjes die speciaal voor deze musicalversie geschreven werden. Deze Disney film is aangepast aan de 21ste eeuw en dit maakt het ontzettend grappig. Als de prachtige kostuums en de set je al niet omver blazen, dan doet de humor van de Genie dat wel. Deze musical is geweldig voor het hele gezin!

Aladdin op Broadway Tickets - Genie Aladdin op Broadway Tickets - Dansen

Hoe koop ik Aladdin op Broadway Tickets?

Aladdin tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twintig personen of meer.

Erics Tip: Aladdin is een echte Disneymusical, leuk voor zowel jongens als meisjes. Ouders zullen ook genoeg te lachen hebben dankzij Genie’s humor. Zo is het een leuke middag of avondje uit voor het hele gezin. Het vliegend tapijt is een verhaal op zich: hoe ze het tapijt daadwerkelijk laten vliegen is een van Broadways best bewaarde geheimen!

Informatie over de voorstelling

 • Minimumleeftijd is zes jaar
 • Duur: ongeveer 2 uur en 45 minuten
 • Locatie: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • voor de zaalplattegrond van het New Amsterdam Theater

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier

Liever een andere musical dan Aladdin?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Aladdin Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets