Twilight Boat Tour langs New York (90 min.)

Twilight Boat Tour in New York

Niet te lang, niet te kort; deze 90 minuten durende Twilight Boat Tour langs New York vormt de ideale voorbereiding op een avondje uit. Terwijl de schemer valt ziet u de skyline van Manhattan eens van de andere kant, en steekt u bovendien het een en ander op van de professionele gidsen.

Deze boottocht is momenteel niet beschikbaar
De Harbor Lights Cruise is een goed alternatief

Zie het Vrijheidsbeeld van dichtbij

Met een beetje geluk is dit tripje zowel romantisch (tijdens zonsondergang) als magisch (wanneer de skyline van Manhattan langzaam verlicht wordt). U ziet New York als nooit tevoren en zult de indruk die dit tochtje achterlaat niet snel vergeten. De boot vertrekt van Pier 78, die wat lastig te vinden is. Houd dus een plattegrond bij de hand of neem een taxi.

Vanaf Pier 78 vaart u rond de noordzijde van Manhattan, richting het hoofdkantoor van de Verenigde Naties. Ondertussen passeert u iconische gebouwen zoals het Empire State Building en het Chrysler Building. En dan plots… doemt daar het Vrijheidsbeeld op. Vlakbij u, want deze boot komt een stuk dichter in de buurt dan de gratis Staten Island Ferry. U krijgt ruimschoots de tijd om foto’s te maken en op dit mooie uitzicht te proosten. Binnen haalt u een lekker koud biertje voor de redelijke prijs van vijf dollar.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Deze boottocht is seizoensgebonden 
  • Duur: 90 minuten
  • Vertrekt van: Pier 78
  • Vertrektijd: dagelijks om 18.00 uur

Statue of Liberty bij zonsondergang in New York Twilight Boat Tour langs New York Brooklyn Bridge

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief