ARTECHOUSE in New York

Koop tickets nu
ARTECHOUSE in New York

ARTECHOUSE in New York is een kunstruimte gewijd aan innovatieve installaties die u zullen inspireren en verbazen. Ontdek een wereld waar digitale kunst centraal staat, waar augmented reality, virtual reality en interactieve tentoonstellingen samenkomen om een meeslepende en breinbrekende ervaring te creëren.

Koop hier tickets voor ARTECHOUSE

Nu te zien: "Aṣẹ: Afro Frequencies"

ARTECHOUSE in New York

ARTECHOUSE in New York betovert bezoekers met zijn steeds veranderende landschap van roterende tentoonstellingen. De ruimte komt tot leven met meeslepende digitale kunstwerken en installaties die de grenzen van creativiteit verleggen met elke nieuwe showcase.

ARTECHOUSE toont werken van nieuwe mediakunstenaars en laat bezoekers de grens van kunst en technologie verkennen door middel van breinbrekende virtual reality-ervaringen en verbluffende projectie mapping displays. Bereid u voor om versteld te staan als elke roterende tentoonstelling een nieuw hoofdstuk onthult in het evoluerende verhaal van digitale kunst.

Of u nu een kunstliefhebber, een tech liefhebber of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes bent, ARTECHOUSE in New York belooft een onvergetelijke reis naar de grenzeloze mogelijkheden van kunst en technologie.

Koop hier tickets voor ARTECHOUSE

 

ARTECHOUSE in New York tentoonstelling

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets