Black Friday in New York 2021

Black Friday in New York

Black Friday in New York is de belangrijkste uitverkoopdag van het jaar. Gaat u op Black Friday shoppen? Dan kunt u kortingen verwachten die oplopen tot wel 80%! Deze enorme sale vindt maar éénmaal per jaar plaats, lees dus snel verder voor meer informatie over Black Friday.

Wat is Black Friday?

Black Friday valt op de dag na Thanksgiving. Voor veel mensen is dit de ‘officiële’ start van de kerstinkopen. Rond Thanksgiving doen de Amerikaanse winkeliers er alles aan om het winkelend publiek naar hun winkel of webshop te lokken zodat ze veel geld uit kunnen geven aan de beste deals en de mooiste koopjes.

Wanneer valt Black Friday?

Thanksgiving valt altijd op de vierde donderdag in november, Black Friday is de dag erna. In 2021 valt Black Friday op 26 november. Oorspronkelijk begon de grote uitverkoop vroeg in de ochtend op Black Friday. Tegenwoordig zijn er steeds meer zaken die op de avond van Thanksgiving (donderdag) al beginnen met geweldige aanbiedingen.

Waarom wordt het Black Friday genoemd?

De detailhandel draait vaak verlies. De naam Black Friday verwijst naar het feit dat winkeliers vanaf deze dag vaak weer uit de rode cijfers komen omdat ze gedurende deze periode flink kunnen verdienen. Omdat de meeste verkopen op Black Friday plaatsvinden in grote warenhuizen en winkelketens, is er een soortgelijke dag in het leven geroepen voor kleinere winkeliers: Small Business Saturday. Op de dag na Black Friday worden mensen aangespoord om ook wat geld uit te geven bij lokale winkels in hun eigen gemeenschap. Bent u op Small Business Saturday in New York? Kijk dan eens binnen bij een lokale boetiek of cadeauwinkel om de lokale New Yorkse winkeliers te ondersteunen.

Wat kunt u verwachten van Black Friday?

GROTE uitverkoop! Enorme korting op populaire artikelen van topkledingmerken, (Apple) tablets en telefoons, HD televisies, gewild speelgoed en nog veel meer. Lager dan de prijs op Black Friday gaan winkeliers niet. Reken daarnaast op lange wachtrijen, veel mensen en een shopgekte die u niet eerder heeft meegemaakt. Dit is de drukste winkeldag van het jaar! Omdat artikelen snel zijn uitverkocht, raad ik u aan om uw wekker te zetten. Zo kunt u als een van de eersten profiteren van de beste deals en kleding scoren in de maat die u zoekt. Tegenwoordig is er ook Black Friday in Nederland.

Waar vindt u de beste deals op Black Friday?

Tegen Thanksgiving ziet u overal aanbiedingen. In de lokale New Yorkse kranten staan advertenties met de mooiste koopjes. Ook vindt u er kortingsbonnen (coupons) die u kunt gebruiken om nog meer geld te besparen. Heeft u nog wat kleingeld op zak? Koop dan een krant om de Black Friday-advertenties te bekijken. Als u de mogelijkheid heeft, raad ik u zeker aan om via internet de beste deals van verschillende winkels te bekijken. Het makkelijkste is om direct naar de website van de winkel of het warenhuis te gaan tijdens de dagen voorafgaand aan Thanksgiving. Zo ziet u direct wat voor aanbiedingen er zijn op Black Friday. Als u toch de website bekijkt, kunt u meteen zien vanaf hoe laat de winkel geopend is (winkels hanteren langere openingstijden tijdens Black Friday) en waar het dichtstbijzijnde filiaal is.

Designer Outlet New York

De beste plek om het hele jaar door deals te scoren is natuurlijk een designer outlet in New York. U hoeft Black Friday niet af te wachten om bij de grote merken die hier hun shops hebben prachtige stukken te vinden voor outletprijzen. Maar uiteraard is het ook hier Black Friday, en zijn op deze dag de prijzen nóg beter dan normaal.

Black Friday Tips

Kijk goed uit naar ‘door buster deals’, een beperkt aantal artikelen dat tegen spotprijs wordt aangeboden direct na opening van de winkel of tijdens de vroege uurtjes van Black Friday. ‘Door buster deals’ zijn de ultieme reden om vroeg uit bed te komen! Het gaat vaak om elektronica en artikelen van topmerken met zeer hoge korting. Het aantal items dat wordt aangeboden is in de regel beperkt, dus op is écht op. Daarnaast mag u meestal maar één ‘door buster deal’-artikel per persoon kopen.

Beste Black Friday winkels in New York

  • Apple Stores: De enige dag van het jaar dat Apple korting geeft op artikelen!
  • Macy’s: Als het warenhuis om 3.00 of 4.00 uur opent staan er al rijen! Reken op veel goede deals.
  • Best Buy: Voor elektronica met korting moet u op Black Friday bij Best Buy zijn.

Black Friday in New York - Black Friday deal Black Friday in New York - Uithangbord

Is Black Friday maar één dag?

Ja, officieel is Black Friday maar één dag - de vrijdag na Thanksgiving. Maar de meeste winkels in New York hebben het hele weekend aanbiedingen, vaak zelfs inclusief maandag.

Heeft NewYork.nl aanbiedingen voor Black Friday?

Er zijn soms aanbiedingen beschikbaar via mijn site, houd Black Friday deals in de gaten.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets