Beste Koffie in New York

Beste Koffie in New York

Koffie in New York is onderdeel van de levensstijl. New Yorkers halen een coffee to go aan het begin van hun dag en kunnen erg veeleisend zijn als het gaat om hun kopje cafeïne. Ze hebben een lange lijst met hoeveel shots espresso ze willen, wat voor siroop, welke (plantaardige) melk of hoe ze het schuim willen. Dus haal uw New York koffie en voel u vanaf het begin als een echte New Yorker. Tijdens uw reis is het fijn om aan te schuiven bij een van de beste koffies van New York en te genieten van de drukte van de stad. Hieronder vindt u mijn lijst met de beste koffietentjes in New York.

 1. Conwell Coffee Hall

  De oude Life And Trust Bank in Downtown Manhattan werd tot 1956 gebruikt als hoofdkantoor van de bank, nu kunt u koffie drinken in dit prachtige gebouw. Stap Conwell Coffee Hall binnen en bewonder het decor. Misschien komt het u bekend voor: dit deel van het gebouw werd gebruikt als de set van Inside Man (2006). U kunt hier gaan zitten voor een kopje koffie, om iets te eten of zelfs een cocktail te drinken. Het is een goede plek als u dit gebied van New York aan het verkennen bent. U kunt ook mijn Downtown Manhattan wandelroute lopen, waarbij u langs Conwell Coffee Hall komt.

  Koffie in New York - Conwell Coffee Hall

 2. % Arabica

  % Arabica is een leuk koffiehuis in Brooklyn; ze serveren echt goede koffie die op hun eigen boerderij in Hawaï wordt verbouwd. De keten komt oorspronkelijk uit Kyoto, Japan, maar heeft nu coffeeshops over de hele wereld, ook een aantal in Manhattan. Vanuit de % Arabica in Brooklyn heeft u uitzicht op de Brooklyn Bridge en de skyline van Manhattan, vooral als u bij het hoekraam gaat zitten. Het is een mooie plek om op te warmen of af te koelen. Plus ze hebben een gratis toilet.

  Koffie in New York - % Arabica

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  Overal in New York vindt u Starbucks, maar de Starbucks Reserve Roastery moet op uw lijstje staan. De branderij, gelegen in het Meatpacking District, toont het proces van branden van de zeldzaamste en meest bijzondere koffies van het bedrijf. In de vier verdiepingen tellende branderij kunt u een hapje eten, u verdiepen in koffieambachten, een rondleiding volgen en natuurlijk zelf de koffie proeven. Omdat ze kleinschalige koffiegewassen branden, is de koffie alleen hier te proeven en niet op andere Starbucks-locaties. Als u niet van koffie houdt, biedt de bar ook cocktails en verschillende soorten thee. De Starbucks Reserve Roastery in New York is een bezoek waard. U kunt ook een van de Starbucks Reserves in New York bezoeken, waar u dezelfde ervaring kunt opdoen als in de Roastery, alleen worden de bonen niet ter plekke gebrand. Bezoek bijvoorbeeld die in het Empire State Building of Downtown Manhattan.

  Koffie in New York - Starbucks Reserve Roastery New York

 4. Devoción

  Als u Williamsburg aan het verkennen bent, ga dan langs bij Devoción voor een kopje koffie. Deze koffiespot in Brooklyn staat bekend om zijn verse koffie en dat is te proeven! Ze halen hun bonen rechtstreeks van boerderijen in Colombia, branden de bonen ter plekke in hun café en serveren de koffie 10 dagen nadat het de plantage heeft verlaten. De koffieshop is een hippe plek: de muren hangen vol met Colombiaanse koffieplanten, er is een glazen plafond en er zijn vooral locals te vinden. Bij binnenkomst kunt u de branderij zien, waarna u het café inloopt. Devoción heeft verschillende locaties in New York.

 5. Blue Bottle Coffee

  Als u een perfecte koffie to go wilt hebben, ga dan naar Blue Bottle Coffee. Ze hebben vestigingen door de hele stad en bieden alle soorten koffie aan, of u nu van een sterke of een zoetere koffie houdt, ze hebben het! Ze serveren de koffie op een speciale manier, voor een betere smaak zetten ze de koffie met de hand. Niet alleen New Yorkers vinden het leuk; de minimalistisch ogende koffietent heeft ook locaties in Japan en Korea.

 6. Butler

  Butler is een populaire plek waar de locals ’s ochtends hun koffie halen. Vooral de vestiging aan Water Street in DUMBO, dat bijna direct onder de Brooklyn Bridge ligt, is een leuke plek om naartoe te gaan. Hier staat u in de rij tussen de Brooklynites en kunt u een koffie to go halen om deze mee te nemen naar Brooklyn Bridge Park. Dit park ligt op steenworp afstand van het koffietentje. Bij Butler hebben ze ook een aantal goede ontbijt- en lunchopties om uw koffie mee te combineren.

  Butler koffie

 7. Irving Farm

  Met stip de meest schattige koffiezaak in heel New York. Zowel de medewerkers als de klanten zijn erg vriendelijk, waardoor de sfeer heel prettig is. De service is perfect: hier wordt met cacao nog een hartje op uw cappuccino gemaakt en uw bestelling wordt door een medewerker naar uw tafeltje gebracht, ook als u aan de bar bestelt. Zowel boven als beneden is zitgelegenheid en er is gratis wifi tot uw beschikking. U kunt bij Irving Farm zo’n beetje voor alle koffievarianten terecht – ‘hot’ of ‘iced’. Men heeft een kleine vitrine met vers gebakken muffins, brownies en chocoladecroissants (aanrader!). Daarnaast is er overdag een kleine kaart met sandwiches en bagels en kunt u er ’s avonds genieten van een kaasplank en een wijnkaart.

  Irving Farm in New York

 8. Mudspot

  Mud staat in New York bekend om hun huisgemaakte koffie met zeer hoog cafeïne gehalte. Perfect voor ‘the city that never sleeps’, natuurlijk. U kunt een originele kop Mud bestellen, maar ook de Mud Mocha is erg lekker. Niet zo’n behoefte aan een cafeïneboost? Met een Almond Latte of een Mint Mochaccino bent u net zo avontuurlijk bezig, maar staat u niet direct te stuiteren. Omdat de koffie nogal sterk is, staat er op ieder tafeltje in de zaak een gratis fles water. Verder is er een uitgebreide kaart, waar u onder meer een ontbijt- en brunchmenu op vindt. De gerechten hebben een Zuid-Amerikaanse inslag. Voor de kleine trek kunt u bij de bar terecht voor een vitrine met overheerlijke muffins, die allemaal vetarm zijn. ’s Zomers is de binnentuin geopend, zodat u buiten van uw bestelling kunt genieten.

Waar vind ik de beste koffie in New York?

U kunt overal in New York plekken vinden om koffie te kopen. Dit is mijn lijst met de beste koffietentjes in New York.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets